Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 02:41:23

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

Normah - "darkest is the hour before dawn" (EP)

Image
Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα  τρέλας, γέλιου, δάκρυων, θλίψης και πολλής μουσικής, με υπερηφάνεια σας παρουσιάζουμε την πρώτη μουσική προσπάθεια μας. Είμαστε οι Normah, μια εξολοκλήρου γυναικεία μπάντα και για δύο περίπου χρόνια είχαμε αυτήν την ιδέα του να μοιραζόστε τη μουσική μας με τον κόσμο, και αυτό ηλθε τελικά στη ζωή μας.
Δεν παίζουμε gothic, pop - rock, glam ή οποιαδήποτε από εκείνο το είδος της μουσικής που περιμένατε οτι θα έπαιζαν κανονικά οπως τα περισσότερα κορίτσια .
Ακούμε όλα τα είδη της μουσικής και αυτό το EP είναι ένα μείγμα από όλα αυτά, ή τουλάχιστον προσπαθήσαμε να χωρέσουν σε 5 ολοκαίνουρια τραγούδια.
Εμείς δημιουργήθηκαμε το φθινόπωρο του 2009 και σύντομα η μπάντα άρχισε να συνθέτει τη μουσική και τα πρώτα αποτελέσματα ήταν τα τραγούδια "Normah" και "Wave Of Rage". Παίξαμε πολλά live και έχουμε μοιραστεί τη σκηνή με συγκροτήματα όπως οι Planet Of Zeus, Released Anger, Power Crue, Anal Veritas, 3Fold Pain και με πολλούς άλλους.Κατά τη διάρκεια της ηχογράφησης αυτού του ΕP μια απο τις κιθαρίστριες, η Ελιά Tσάρα αναχώρησε για δικούς της λόγους της, αλλά σύντομα επάξια αντικαταστάθηκε από την Σοφία Α.
Η μίξη και το mastering έγιναν στο “The Music House Studios” στην Αθήνα, από τον Στάθη Παυλαντή και η παραγωγή από τον Κώστα Τόκα, ο οποίος παίζει και κιθάρα στο σόλο του "Κλόουν". Το εξώφυλλο έγινε από τον Άγγελο (Sunset Of Ra) και την μπάντα.
 
το tracklist του “darkest is the hour before dawn” είναι:
1. Iron Mother
2. Tormentor 33
3. Spirit Of The Night
4. Redheadz5. Clowns