Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 06:15:45

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

O θρυλικός Uli Jon Roth με τη μπάντα του στην Ελλάδα

Uli Jon Roth Full Band

Ένας απ'τους μεγαλύτερους κιθαρίστες της ιστορίας, ο θρυλικός Uli Jon Roth γιορτάζει 50 χρόνια on stage και έρχεται με τη μπάντα του στην Ελλάδα για δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.το Σάββατο 2 Μαρτίου 2024 στο Fuzz Live Music
Έχει λάβει παγκόσμια αναγνώριση, ως μέλος των SCORPIONS τη δεκαετία του 1970, με τους οποίους κυκλοφόρησε τους δίσκους “Fly to the Rainbow”, “In Trance”, “Virgin Killer”, “Taken by Force” και “Tokyo Tapes”, ενώ είναι αυτός που δημιούργησε το νεοκλασσικό metal είδος και εφηύρε την sky guitar.
Σε αυτό το λάιβ έρχεται για ένα κατά κόρον SCORPIONS set και με πενταμελές σχήμα για μια εμφάνιση που θα μας μείνει αξέχαστη!  Club

Η προπώληση έχει ξεκινήσει μέσω του more.com.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 25€ (περιορισμένη προπώληση), 30€ (υπόλοιπη προπώληση) και 32€ (ταμείο).

 

 

Country & Southern Xmas Countdown Party

 
Το CAFÉ ESCOBA παρουσιάζει τους GREEKCOWBOYS & COUNTRY GIRLS σε μία βραδιά γεμάτη κάντρι (country) χορό και μουσική.
 
Οι Greekcowboys & Country Girls θα σας κρατήσουν παρέα με τους χορούς τους αλλά και θα σας "εκπαιδεύσουν" ταυτόχρονα μαθαίνοντας χορευτικές κινήσεις για line dancing.
Καουμπόικα καπέλα και μπότες, γιλέκα, bandanas, σπιρούνια, κέφι, μουσική, χορός θα σας μεταφέρουν στην άγρια δύση.
Στα decks DJ Southern Man με Country μουσική, Southern rock, Classic rock και άλλες μουσικές εκπλήξεις.
Οπλιστείτε με όρεξη και ελάτε να περάσουμε μαζί μια ξεχωριστή βράδια με πολύ κέφι.
 
Είσοδος Ελεύθερη
Παρασκευή 1η Δεκεμβριου ώρα: 21:00
ESCOBA, Πατριάρχου Μαξίμου 1,
Κεφαλάρι – Κηφισιά
Τηλ.: 210 – 623 3550
Σας περιμένουμε!

NOSTOS LIVE The Ultimate Live Tribute to LYNYRD SKYNYRD

NOSTOS LIVE
The Ultimate Live Tribute to
LYNYRD SKYNYRD
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Το μεγαλύτερο ζωντανό αφιέρωμα που έγινε ποτέ στη χώρα μας στους τεράστιους και αγαπημένους του Ελληνικού κοινού LYNYRD SKYNYRD, μετά την εκκωφαντική του «πρεμιέρα» στην Αθήνα τον περασμένο Οκτώβρη, σε μια βραδιά που ξεπέρασε κάθε προσδοκία πάνω και κάτω απ΄τη σκηνή, επιστρέφει, για να μας πάρει ξανά, το μυαλό και την καρδιά..! Γιατί όπως ανακοινώσαμε ζωντανά εκείνο το βράδυ On Stage, είναι πλεόν ΡΑΝΤΕΒΟΥ, είναι ΘΕΣΜΟΣ...
Σαρανταέξι χρόνια μετά το αεροπορικό δυστύχημα και την κυκλοφορία του Street Survivors, στο Κύτταρο θα φυσήξει και πάλι, αγαπημένος Νοτιάς!! Οι NOSTOS, η μπάντα συνώνυμο της Southern Rock και μοναδική αναγνωρισμένη Lynyrd Skynyrd Tribute Band στην Ελλάδα, 31 χρόνια «στο δρόμο», από το 1992(!!), κάνουν στάση στην Ηπείρου και Αχαρνών και στήνουν ένα καταιγιστικό τρίωρο Live Tribute στην πορεία των Θεών από το Νότο, απόλυτα πιστό και αντάξιο της σπουδαιότερης Southern Rock band του πλανήτη...
... και όπως και οι μέντορες τους στο “One More From The Road” έτσι και στις 10/11, οι Nostos, με αντίστοιχη σύνθεση, 7μελής μπάντα (και δύο σπουδαίες ερμηνεύτριες στα backing vocals ως γνήσιες Honkettes), θα παρουσιάσουν 26 τραγούδια το ένα καλύτερο από το άλλο (στη μεγάλη πλειοψηφία τους από τα 5 πρώτα θρυλικά albums) σε ένα μοναδικό “Saturday Night Special” …’
Ετοιμαστείτε για ..Honkettes για ..Explorer για ..Les Paul για ..Steve Gaines και άρρωστα stratocasterosolos, υψώστε τα ποτήρια σας και τραγουδήστε ... Sweet Home Alabama, Free Bird, Give me back my Bullets, That’s Smell, What’s your Name, The Needle and the Spoon, Saturday night special, Simple Man, Double Trouble, Working for the M.C.A, Call me the Breeze και η λίστα και η βραδιά θα ‘ναι μεγάλη...’
«If I leave here tomorrow, would you still remember me …»

Country & Southern Rock Halloween Party

Το στοιχειωμένο Café ESCOBA υποδέχεται τους GREEKCOWBOYS & COUNTRY GIRLS για μια νύχτα τρόμου με κάντρι μουσική και χορευτικές συγκινήσεις.
Οι Greekcowboys & Country Girls θα σας μαγέψουν με country χορούς και θα σας διδάξουν μερικές τρομακτικές κινήσεις.
Καθαρίστε τους ιστούς από το καπέλο και τις μπότες σας και βγείτε για ένα ανατριχιαστικό ταξίδι στην στοιχειωμένη Άγρια Δύση.
Ελάτε μαζί μας αν τολμάτε για αξέχαστα ζόμπι κοκτέιλ και φαγητό σε μια κολασμένη ατμόσφαιρα.
Στα decks DJ Southern Man, με θανατηφόρα Country, Southern & Classic Rock μουσική και άλλες εκπλήξεις.
Οπλιστείτε με ασημένιες σφαίρες σε μια αναμέτρηση με νυχτερίδες και φαντάσματα κάτω από την πανσέληνο της Άγριας δυτικής κρύπτης.
Είσοδος Ελεύθερη
Παρασκευή 20 Οκτωβρίου Ωρα: 21:00
Café ESCOBA, Πατριάρχου Μαξίμου 1,
Κεφαλάρι – Κηφισιά
Τηλ.: 210 – 623 3550

Οι Fortress Under Siege κυκλοφορούν το νέο τους βίντεο

 

Οι Fortress Under Siege κυκλοφορούν το νέο τους βίντεο για το τρίτο single "Disobey"!...από το επερχόμενο άλμπουμ "Envy"
Το κομμάτι προέρχεται από το επερχόμενο άλμπουμ του συγκροτήματος "Envy" που θα κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου 2023 Digipack CD, Black / Yellow Splatter Vinyl
και περιορισμένο σε 500 αντίτυπα παγκοσμίως και ψηφιακή μορφή ροής/λήψης.

Σκηνοθεσία, σύνθεση και επεξεργασία βίντεο από τον Bob Katsionis για την Progressive Vision Group

DoP/Κάμερα: Αλέξανδρος Χαριτάκης

Μακιγιάζ: Γεωργία Λαμπρίδου

Γυρίστηκε στο The Black Box

Δείτε το εδω το video

 

Southern Rock στο American Tiki bar Ελληνικό

Η τελευταία καλοκαιρινή εμφάνιση του Δημήτρη Κελένη, Θοδωρή Αλεξίου & #AmericanBandGR αύριο Σάββατο στο καλοκαιρινό American Tiki bar, Ελληνικό!
Southern Rock & Blues παγωμένες μπύρες και το καλύτερο Αμερικανικό φαγητό της πόλης!

Παράδρομος Βουλιαγμένης 4,
Ωρα 22:30
Είσοδος ελεύθερη!
Κρατήσεις στο 2109629996

INDEPENDENCE DAY COUNTRY PARTY BBQ

 
Το ΝΩΕ υποδέχεται τους GREEKCOWBOYS & COUNTRY GIRLS σε μία «BBQ» βραδιά γεμάτη κάντρι (country) χορό, μουσική και παιχνίδια!
 
Οι Greekcowboys & Country Girls θα σας κρατήσουν παρέα με τους χορούς τους και θα σας μάθουν χορευτικές κινήσεις για line dancing.
Καουμπόικα καπέλα και μπότες, γιλέκα, bandanas, σπιρούνια, κέφι, μουσική, χορός και παιχνίδια με εκπλήξεις θα σας μεταφέρουν στην άγρια δύση.
 
Σας περιμένουμε στον υπέροχο χώρο του ΝΩΕ, για να πιούμε μοναδικά cocktails/ποτά, να φάμε BBQ ΧΟΤ ΝΤΟΓΚ & ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ και να χορέψουμε σε ρυθμούς Country.
 
Στα decks DJ Southern Man με μουσική Country, Southern rock, Classic rock & άλλες εκπλήξεις.
Οπλιστείτε με όρεξη και ελάτε να περάσουμε μαζί μια ξεχωριστή βραδιά με πολύ κέφι.
 
Είσοδος Ελεύθερη
[Μεγάλος χώρος στάθμευσης]
Σάββατο 8 Ιουλίου ώρα: 20:00
Λεωφ. Διονύσου 157, 14576 Διόνυσος
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-621 0010

COUNTRY DANCE-OFF RODEO ΠΡΩΤΗ εκδήλωση διαγωνισμού line-dancing

Οι GREEKCOWBOYS & COUNTRY GIRLS σας προσκαλούν στην ΠΡΩΤΗ εκδήλωση διαγωνισμού line-dancing στην Ελλάδα: «Country Dance-Off Rodeo». Μια βραδιά γεμάτη γραμμικούς χορούς, διασκέδαση και κάντρι μουσική με έξι ομάδες χορευτών να διαγωνίζονται. Κάθε ομάδα θα παρουσιάσει δύο χορούς σε ένα θαυμάσιο σόου για εσάς, ενώ οι υπέροχοι κριτές μας θα τους αξιολογήσουν σε έξι διαφορετικές κατηγορίες.

Εν αναμονή τις τελικής ψηφοφορίας των κριτών θα προκύψουν πολλές εκπλήξεις. Αμέσως μετά τον διαγωνισμό θα ξεκινήσουμε το πάρτι μας με υπέροχη κάντρι μουσική, γραμμικό χορό και μαθήματα “line-dancing”. Φορέστε, λοιπόν, το καουμπόικο καπέλο, τις μπότες και τις μπαντάνες σας και ελάτε μαζί μας για μια βραδιά που υπόσχεται να είναι μοναδική.

Σάββατο 13 Μάιου
Το σόου ξεκινάει στις 20:00 ακριβώς (Πόρτες ανοίγουν 19:00)
Μεθώνης 48, 18545 Πειραιά
Rail Entertainment Studio
Είσοδος: 5 Ευρώ
Κρατήσεις: 6947559645
Πόρτες ανοίγουν στις 19:00

Δήμος Λουδάρος & ΕλλήνωνRock feat Theo & The Boogie Sinners Op.Act Decadanz @HolyWood Stage.Athens

"ΑΘΗΝΑ & ΜΕΜΦΙΣ ΓΩΝΙΑ"
Πού είναι το σημείο που συναντιέται ο ήχος του Ελληνικού rock και αυτός της Αμερικάνικης blues?
Στο HolyWood Stage...! Αθήνα & Μέμφις γωνία...!
Μία βραδιά που όλοι οι φανατικοί rockers δεν πρέπει να χάσουν!
Special guest η πρωτοεμφανιζόμενη Danae Hal

Δήμος Λουδάρος & ΕλλήνωνRock
Ο Δήμος Λουδαρος δραστηριοποιείται στο χώρο της Ελληνικής ροκ από 13 χρόνων! Το 1981 κέρδισε το πρώτο βραβείο στην τηλεοπτική εκπομπή Να η ευκαιρία ενώ το 1983 θα λάβει το βραβείο της ΕΥΠ για το καλύτερο πρωτοεμφανιζόμενο ελληνόφωνο ροκ συγκρότημα με τους 2+2 . Ανήσυχος και δημιουργικός με τέσσερα προσωπικά άλμπουμ εμφανίζεται με την μπάντα του ΕλλήνωνRock σε διάφορα live bar και μουσικές σκηνές παίζοντας τραγούδια από τη δισκογραφία του και διασκεδάζοντας με ένα προσωπικό τρόπο τραγούδια μεγάλων Ελλήνων δημιουργών σε ήχους ροκ soul και funk και όχι μόνο..

 Theo & The Boogie Sinners
O Θοδωρής Αλεξίου, ιδρυτής και frontman των Boogie Sinners, είναι διεθνής μουσικός . Εμφανίζεται σχεδόν όλο το χρόνο στην Ελλάδα με τους Boogie Sinners, καθώς και με διάφορα άλλα σχήματα στο New Jersey, New York, Florida στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.
Οι Theo & The Boogie Sinners τα τελευταία 12 χρόνια εμφανιζονται σε Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα και με τα μέχρι στιγμής 2 δισκογραφικά albums και 3 ολοκαίνουργια singles συνεχίζουν να διαδίδουν την rock blues μουσική στο κοινό της Ελλάδας.

Δισκογραφία
"Time To Roll" album 2014
"Made With Greece" album 2016
"Scuse Mr World" single 2020
"Atomic World" single 2021
"Son Of The Wind" single 2021
Έχουν εμφανιστεί επι σκηνής με πολλούς και σημαντικούς καλλιτέχνες εντός και εκτός Ελλάδος και εχουν συμμετάσχει σε διεθνή δισκογραφία μέσω της Earwig Records του Chicago, στο τελευταίο album του Tommy McCoy "35 years Retrospect", στο οποίο album συμμετέχουν μεγάλα ονόματα όπως Chris Layton (SRV and Double Trouble), Tommy Shannon ( SRV and Double Trouble, Johnny Winter), Levon Helm (The Band) και Lucky Peterson.
Αυτή τη στιγμή η μπάντα κυκλοφορεί το νέο single "Scuse Me mr. World" το οποίο θα είναι μέρος του επερχόμενου album με τίτλο "Atomic World".
Members:
Θεόδωρος Αλεξίου - Guitar/ Lead Vocals
Δημήτρης Πασσαλής - Guitar/Vocals
Μάνος Σιδέρης - Bass/Vocals
Δημήτρης Παπαναστασίου - Drums

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός Καλλιτεχνών Ελλάδας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του διοργανώνει το event: Δήμος Λουδάρος & ΕλλήνωνRock feat Theo & The Boogie Sinners @HolyWood Stage.Athens
Στον πολυχώρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Καλλιτεχνών Ελλάδας, HolyWood Stage στον Αγίο Δημήτριο, ανάμεσα στα 2 μετρό "Δάφνη" και "Αγ.Δημήτριος", έναν χώρο εξαιρετικής ακουστικής που δημιουργεί μια μοναδική επαφή μεταξύ ερμηνευτών και κοινού οι Δήμος Λουδάρος & ΕλλήνωνRock μαζί με τους Theo & The Boogie Sinners και με Special guest την πρωτοεμφανιζόμενη Danae Hal έρχονται να συναντήσουν το Αθηναϊκό κοινό, σε μια σπάνια εμπειρία!
Ώρα Προσέλευσης: 22:30
Διάθεση εισιτηρίων θέασης και την ίδια ημέρα στην είσοδο του πολυχώρου
Είσοδος Συναυλίας: 10€
Για κράτηση θέσης καθήμενου σε τραπέζι ή Stand επικοινωνείτε στο τηλ 210 9700418
Η κατανάλωση είναι προαιρετική.

To 6o Thrill Blues Festival