Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018, 12:40:05

ΜΟΥΣΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

80’s HARD ROCK & HEAVY METAL MINI-LP & EP’s

Περισσότερα...

HEAVY METAL

HEAVY  METAL

WILL  NEVER  DIE

 
 ΚΕΙΜΕΝΟ: ΗΛΙΑΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
 
 

Περισσότερα...

10 τραγούδια των Machine Head που πρέπει να ακούσεις...

10 τραγούδια των Machine Head που πρέπει να ακούσεις πριν τις εμφανίσεις τους στην Ελλάδα!

Περισσότερα...

ΔΙΣΚΟΙ ΒΙΝΥΛΙΟΥ (ΤΗΕ VINYL IS BACK)

ΚΕΙΜΕΝΟ: ΗΛΙΑΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Περισσότερα...

Τί θα γίνει αν πέσετε σε μια μαύρη τρύπα; Gamma Ray- Beyond The Black Hole

Αφορμή για το κείμενο στάθηκε ένα πρόσφατο ξεσκόνισμά μου στη δισκογραφία των Gamma Ray, ένα ακόμη πιο πρόσφατο άρθρο του Steven Hawking για τις μαύρες τρύπες και όχι η ελληνική οικονομία.

Περισσότερα...

BEATLES (διαλογισμός και ψυχεδέλεια)

 Τα τέσσερα παιδιά από το Λίβερπουλ οι Beatles, υπήρξαν το φαινόμενο της δεκαετίας του '60 που επηρέασε εκατομμύρια θαυμαστών σε ολόκληρο τον κόσμο. Βρισκόταν πάντα ένα βήμα μπροστά στη μόδα,το στυλ αλλά και τη μουσική.Ο ήχος τους ήταν καινοτόμος για την εποχή εκείνη και είχαν επηρεαστεί από αρκετά είδη μουσικής όπως η folk,η rock' n' roll,τα blues,η country αλλά κι ένα νέο μουσικό ιδίωμα (επηρεασμένο από τα παραισθησιογόνα) που ονομαζόταν ψυχεδέλεια.

Περισσότερα...

Οι 20 καλύτερες Heavy Metal διασκευές ενός ελαφρώς διαταραγμένου μυαλού

Κάθε site που σέβεται τον εαυτό του οφείλει από καιρού εις καιρόν να δημοσιεύει άρθρα τύπου «Τα χ καλύτερα 'κάτι'» με το χ να παίρνει τιμές από 10 ως 100 και το 'κάτι' ό,τι κουλό μπορεί να σκεφτεί κανείς.Θεωρώντας την αφεντομουτσουνάρα μου έγκριτο δημοσιογράφο, μέγα συγγραφέα και φωτεινό παντογνώστη(1) ανέλαβα τη σύνταξη της λίστας: 'Οι 20 καλύτερες metal διασκευές'.

Περισσότερα...

Τα συναυλιακά ραντεβού του καλοκαιριού

Αν προσέξει κανείς την καλοκαιρινή συναυλιακή ατζέντα θα παρατηρήσει πως πρόκειται αναμφίβολα για ένα «καυτό» και γεμάτο καλοκαίρι.Σίγουρα πλέον η Ελλάδα έχει μπει στο πρόγραμμα περιοδείας πολλών συγκροτημάτων και οι Έλληνες φίλοι του ροκ και του μέταλ μπορούν να απολαύσουν πληθώρα καλλιτεχνών,για όλα τα γούστα και όλα τα βαλάντια.

Περισσότερα...