Σάββατο, 18 Μαΐου 2024, 08:59:55

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

Myles R. Kennedy επιβεβαιώνει το τζαμάρισμα με τα μέλη των Led Zeppelin

Ο τραγουδιστής της αμερικανικής μπάντας "Alter Bridge"  Myles Kennedy τελικά επιβεβαίωσε ότι τζαμάρισε με τα  μέλη της Αγγλικής μπάντας Led Zeppelin στο τέλος του περασμένου έτους, σύμφωνα με το νέο blog της μπάντας Zeppelin  το επωνομαζόμενο Lemon Squeezings.O Kennedy αποκάλυψε σε συνέντευξη που έδωσε την περασμένη εβδομάδα στο απευθείας σύνδεσης πρόγραμμα στο Blairing out show  στην συνεδρίαση της Ένωσης των Μουσικών Εμπόρων στο Ανχάιμ της Καλιφόρνιας, τα εξής:"Δεν τραγουδώ στην μπάντα Led Zeppelin ή σε κανένα άλλο παρακλάδι της , αλλά είχα μία μεγάλη ευκαιρία και ήταν κάτι για το οποίο είμαι πολύ ευγνώμων.» Πρόσθεσε επίσης ότι ήταν συγχρόνως φανταστικό και υπέροχο
το γεγονός ότι βρισκόταν σε κάποιο χώρο που γίνονται πρόβες μαζί με τα μέλη της μπάντας του Led Zeppelin.

Ο Kennedy συνεργάστηκε  με τον κιθαρίστα Jimmy Page, τον μπασίστα John Paul Jones και τον ντράμερ Jason Bonham κάπου μέσα στο 2008, μόλα ταύτα αυτός και τα μέλη της μπάντας επιβεβαίωσαν την συμμετοχή του μόλις πρίν από δύο εβδομάδες.

Ο Page, o Jones και ο Bonham αποφάσισαν να ψάξουν για άλλον τραγουδιστή ύστερα από το ξεκαθάρισμα του Robert Plant ότι δεν ενδιαφερόταν για την ώρα να συνεχίσει να τραγουδάει στην μπάντα των Zeppelin, παρά το γεγονός ότι έγινε μία καλοδεχούμενη επανένωση το Δεκέμβριο του 2007 σε μία κοινής ωφέλειας συναυλία.

Ο Κennedy  δεν ανέφερε αν είχε προβάρει το νέο υλικό με το γκρούπ ή τα τραγούδια που προβάρισε από τον κατάλογο των Zeppelin. « Μια μέρα θα διηγηθώ αυτή την ιστορία, αλλά για την ώρα το μόνο που θα πω είναι ότι ήταν μία καλή εμπειρία , και ακόμη τσιμπάω τον εαυτό μου που στάθηκα τόσο τυχερός» πρόσθεσε.

Ο Kennedy ανέφερε ότι  οι Alter Bridge έγραφαν μουσική για το τρίτο τους άλμπουμ.

Τα τρία από τα μέλη αυτού του γκρούπ πίστευαν σε αυτή τη μπάντα και μιλούσαν για την επανένωσή της, που κλιμακώθηκε μετά την αναφορά του για την οντισιόν  του Kennedy με την μπάντα των Zeppelin. 

O μάνατζερ του Jimmy Page Peter Mensch, αποκάλυψε πριν από δύο εβδομάδες ότι τα μέλη της μπάντας των Zeppelin έκαναν οντισιόν σε μερικούς τραγουδιστές, και η ιδέα ενός επιπλέον σχεδίου (project) είχε τελικά εγκαταλειφθεί. 

Ο Plant, απο την μεριά του, εξέφρασε την ευχαρίστησή του για το show, που έγινε για την επανένωση μέσα στο 2007 αλλά είπε ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει μία κοινή πορεία για αρκετό χρονικό διάστημα μετά την περιοδεία του για την υποστήριξή του  άλμπουμ του, που κέρδισε το βραβείο Grammy με τον Alison Krauss και τον Raising Sand.Όπως φημολογείται το  ζευγάρι αυτό  εργάζεται επάνω στο follow - up του δίσκου.