Σάββατο, 18 Μαΐου 2024, 07:33:31

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

O Jeff Beck με τον Eric Clapton

O Jeff Beck περιμένει με ανυπομονησία τα shows στην Ιαπωνία με τον Eric Clapton.Ο Jeff Beck δηλώνει πως νιώθει τόσο αυτός όσο και οι συνεργάτες του σοκαρισμένος για την επερχόμενη ζωντανή συνεργασία του με τον Eric Claptonn .Ο Beck έριξε φως στα πρώτα επίσημα σώου μαζί της προηγούμενης μπάντας των Yardbirds, όπου θα λάβει χώρα στις 21και 22 Φεβρουαρίου στην Σαιτάμα, της Ιαπωνίας, λέγοντας στους Rolling Stones, « Το ότι θα παίζαμε ποτέ ξανά μαζί ήταν αδιανόητο εκτός από την συναυλία  Arms Charity το 1983 για τον Ronnie Lane.Ήρθαμε για να παίξουμε για κάνα δύο παραστάσεις όπως έκανα στο Club του Ronnie Scott... και ήταν πράγματι πολύ διασκεδαστικό. Δεν υπήρχε ο ανταγωνισμός του τύπου « Είμαι καλύτερος από σένα το πράγμα πήγαινε από μόνο του»

Συνέχισε εξηγώντας το βασικό σχέδιο για τα επερχόμενα σώου:" Θα φτιάξουμε δύο χωριστά σκηνικά και στο τέλος θα ενώσουμε τα χέρια. Κάθε βράδυ θα τελειώνουμε με μια συνεργασία. Για πόσο καιρό; δεν το ξέρω. Δουλεύουμε πάνω στο κατάλληλο υλικό, ένα ουδέτερο υλικό...Στον Eric δεν αρέσουν οι Yardbirds.Δεν νομίζω πως θα πάει και πολύ μακριά.»

O Beck πρόσθεσε πως ένιωσε μεγάλη έκπληξη επειδή αυτή τη χρονιά επιλέχθηκε να μπεί στο Rock and Roll Hall of Fame:"Δεν μπορούσα καν να πιστέψω ότι μου έγινε πρόταση ως υποψήφιου. Νόμιζα πως οι Yardbirds ήταν τόσο κοντά όσο και εγώ για να μπούνε μέσα. Μετά από αυτό προχώρησα πολύ και έζησα την εμπειρία  διαφορετικών μουσικών εναλλαγών. Είναι πολύ όμορφο να σου λένε ότι ο κόσμος σε ακούει.»