Σάββατο, 18 Μαΐου 2024, 09:40:36

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

To rock συγκρότημα 38 special φέρνει κάτι ξεχωριστό στο Southern rock

38 Special brings something special to Southern rock

O Don Barnes θεωρεί τους 38 Special κάτι παραπάνω από μία οικογένεια, όχι απλά μία μπάντα αλλά πραγματικά αδέλφια. Ο τραγουδιστής και κιθαρίστας γνωρίζει πως οι περισσότερες μπάντες πέφτουν στην άκρη ύστερα από 34 χρόνια ίδρυσης του συγκροτήματός του από το Jacksonville γκρούπ.  Το Southern - rock group 38 special δίνει παραστάσεις εδώ και 34 χρόνια. Το Σάββατο θα εμφανιστούν στο Silver Springs στην Οκάλα.

Η μπάντα 38 Special: ΘΕΑΜΑ SILVER SPRINGS

ΤΙΜΗ: Συναυλία δωρεάν με είσοδος πάρκινγκ 24.99$ από 34.99$ ή Δωρεάν για ηλικίες 2 και κάτω.


INFORMATION: 352-236-2121, www.silversprings.com
ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ : 352-236-2121 www.silversprongs.com

Οι οικογένειες είναι υπεύθυνες για την προστασία των μελών τους.
Είναι σαν ένα είδος παντρέματος, το πως ανέχεσαι κάποια πράγματα, είπε, γελώντας. Όχι, είναι υπέροχο, είναι μία γιορτή της αδελφότητάς μας. Όλοι έχουμε ένα κοινό σκοπό.
Σκοπός του είναι να ξετρελάνει με το ρυθμό όλους αυτούς που έρχονται να τους ακούσουν να παίζουν, συμπεριλαμβάνοντας μέσα σε αυτούς και τους χιλιάδες που θα μαζευτούν  στο Silver Springs το Σάββατο το απόγευμα. Βαθιά ριζωμένο στο Southern rock γεμάτο από την ενέργεια του John Fogerty, η μπάντα 38 Special συνεχίζει να παράγει μουσική και να ανατριχιάζει τα πλήθη για τρείς συνεχόμενες δεκαετίες. Η μπάντα διαθέτει στο δυναμικό της τέσσερα πλατινένια άλμπουμ και ελάχιστα hits που βρίσκονται στην πρώτη θέση όπως το « Caught up in you" , το "Hold on Loosely" και το « If I d been the One».
Τραγούδια όπως εκείνα, λέει ο Wind FM DJ Crash, είναι τόσο σχετικά σήμερα όσο ήταν στην δεκαετία του 1980. Να γιατί η απαίτηση για αυτό  το show είναι ηλεκτρική, είπε.

Το να έχεις μία μπάντα όπως τους 38 Special από την Φλώριντα σημοτοδοτεί μία μεγάλη απήχηση και κληρονομιά, λέει ο Crash.Τα τραγούδια τους αντηχούν μέσα από τις γενιές.

Τα τραγούδια, που τα περισσότερα από αυτά είναι γραμμένα από τον Barnes, μιλούν για απλά πράγματα που έζησαν οι ίδιοι στην ζωή τους. Το τραγούδι «Caught up in you " μιλάει για ένα κορίτσι που κρατούσε τον Barnes κάτω από την επιρροή της. Το Hold on Loosely μιλάει για ένα διαζύγιο από ότι είπε ο Barnes.
Όλα τα τραγούδια σημαίνουν κάτι για κάθε ακροατή, και είναι όλα αληθινά όπως σημαίνει και κάτι για μας, είπε ο Barnes.Διδάχτηκα πως αν βάλεις τα δικά σου συναισθήματα, τους δικούς σου ήχους, την δική σου αλήθεια μέσα στη μουσική σου, θα γίνει αυθεντική.

Αλλά τα τραγούδια δεν αποτελούν  παρά ένα κομμάτι της εξίσωσης μπάντα 38 Special.Ο Barnes ισχυρίζεται ότι η αληθινή μπάντα ζεί μέσα στις ζωντανές παραστάσεις, όπου υπάρχει μία τραχιά άξεστη τελειότητα όπου ο Barnes  ισχυρίζεται ότι η μπάντα έμαθε απο τον τελευταίο τραγουδιστή της μπάντας Lynyrd Skynyrd, τον Ronnie Van Zant, τον αδελφό του συναρχηγού της μπάντας 38 Special Donnie Van Zant.

Πάντα είμαστε άγρυπνοι στο να κάνουμε κάτι παραπάνω, για να είμαστε σίγουροι ότι ο καθένας παίρνει την αξία των χρημάτων του, είπε ο Barnes.Ο Κύριος βοηθάει όποιον θέλει να μας ακολουθήσει επειδή εμείς θα του δώσουμε το 110 τοις εκατό.
Αυτό σημαίνει ένα κονσέρτο γεμάτο από ενέργεια και εκπλήξεις, μία ανάμεικτη μουσική ή δύο και λίγες επιλογές από την μπάντα country της Donnie Van Zant.
Ο καθένας μπορεί να φύγει εξουθενωμένος, και εμείς επίσης, είπε ο Barnes.Όταν είμαστε στη σκηνή, βάζουμε την κιθάρα στο τέρμα της έντασής της και παίζουμε, και γινόμαστε πάλι 19 ετών.
Αυτό είναι όλο το θέμα. Αυτή η αίσθηση είναι που την κάνει την καλύτερη δουλειά στον κόσμο.