Κυριακή, 5 Μαΐου 2024, 11:57:40

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

O Charlie Daniels σε new live DVD

O Charlie Daniels σε ένα νεο DVD με ονομασία Preachin', Prayin', Singin' που θα περιέχει την συναυλία του στο Nashville το 2005.

Όταν ο Daniels έδωσε συναυλία στο Nashville  το 2005 για να παρουσιάσει τα τραγούδια του από τον υποψήφιο για Grammy δίσκο του με στοιχεία bluegrass-gospel με τίτλο «Songs from the Lonγ Leaf Pines», το βράδυ μετατράπηκε σε ένα ιστορικής σημασίας γεγονός.Ο Daniel εξέπληξε το ακροατήριο του Country Music Hall of Fame  προσκαλώντας στη σκηνή του Ford Theater τους προσωπικούς του ήρωες του bluegrass για να παίξουν όλοι μαζί.. Στους προσκεκλημένους μουσικούς ήταν και ο Mac Wiseman, μέλος της οικογένειας Scruggs (Earl, Gary, και Randy) και οι McCoury οικογένεια (Del, Ronnie και Rob) όπως επίσης και οι τραγουδιστές Sharon, Cheryl και Buck White.
Επιπροσθέτως, της εκπληκτικής παράστασης που περιλάμβανε τραγούδια και ψαλμωδίες, υπήρξε και ένας σχολιασμός από τον
Daniels καθώς αναφέρθηκε στα πρώιμα χρόνια του συγκροτήματός του  παίζοντας με τους The Earl Scruggs Review στα τέλη της δεκαετίας του 60 αλλά  και τη μουσική του επιστήθιου φίλου του Mac Wiseman.

Άλλα χαρακτηριστικά της συναυλίας ήταν οι συνεντεύξεις πίσω από τη σκηνή με τους Daniels, Scruggs, Wiseman αλλά και άλλους που συνέβαλλαν σε εκείνο το μαγικό βράδυ.Το DVD κυκλοφορεί στις 11 Νοεμβρίου 2008