Κυριακή, 5 Μαΐου 2024, 16:41:41

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

o Dave Grohl δίνει το ονομά του σε ένα δρόμο

Το διαβάσαμε και αυτό : Ο αρχηγός των Foo Fighters, Dave Grohl θα δώσει σε έναν δρόμο το όνομά του στον τόπο γέννησής του στο Warren, Ohio σύμφωνα με το Radio and Records. Ένας Ροκ ραδιοφωνικός σταθμός στο Warren, Ohio,  έκανε μία καμπάνια για την ονομασία ενός δρόμου έχοντας σαν επικεφαλής τον αξιωματικό της αστυνομίας εκεί Joe O'Grady. Το δημοτικό συμβούλιο της πόλης ψήφισε ομόφωνα στις 24 Σεπτεμβρίου να αλλάξει η ονομασία του δρόμου Market Alley και να γίνει Dave Grohl Alley. Δεν είναι γνωστό πότε θα γίνει η επίσημη τελετή ονοματοδοσίας και να θα παραστεί ο Dave Grohl.

Οι Foo Fighters έκαναν μία ανακοίνωση καταδικάζοντας την προεδρική καμπάνια του υποψήφιου the John McCain που χρησιμοποίησε το τραγούδι τους "My Hero" χωρίς την άδειά τους σε προεκλογικές του συγκεντρώσεις.

Ο Grohl είπε πρόσφατα στο Αγγλικό ραδιόφωνο του BBC  οτι το συγκρότημά του σχεδιάζει να κάνει ένα μακράς διάρκειας διάλειμμα από ηχογραφήσεις και περιοδείες αλλά θα παίξουν σε μια φιλανθρωπική συναυλία με τους ZZ Top στις 26 Οκτωβρίου στην Pomona, California