Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 05:46:35

ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Συνέντευξη των Black Armor

Οι Black Armor είναι μια νέα metal από την Σουηδία. Εχουν μέχρι στιγμής ηχογραφήσει τρία πολύ καλά κομμάτια και είναι από τις πολλά υποσχόμενες μπάντες. Ας δούμε τι έχουν να μας πουν οι ίδιοι.

S.R. Πείτε μας ένα σύντομο βιογραφικό.

B.A. Ξεκινήσαμε να παίζουμε μαζί περίπου πριν από 2 χρόνια. Πρώτα παίζαμε σε διαφορετικές μπάντες ,έπειτα οι τέσσερις μας συναντηθήκαμε (είμαστε από διαφορετικές πόλεις) κάποια στιγμή και αποφασίσαμε να παίξουμε μαζί. Περίπου ένα χρόνο μετά αποφασίσαμε να το πάμε σοβαρά και ξεκινήσαμε να γράφουμε τραγουδια. Ετσι φτάσαμε ως εδώ.

S.R. Το όνομα σας ακούγετε πολύ επικό!Πως καταλήξατε σε αυτό το όνομα?

B.A. Είναι ωραίο που το όνομα μας ακούγεται επικό. Το όνομα μας το πήραμε από το δερμάτινο σακάκι που φοράν οι μηχανόβιοι, γιατί καβαλάμε μηχανές και είναι σύνηθες οι μηχανόβιοι να φοράν μαύρο δερμάτινο σακάκι. Το όνομα μας φάνηκε σωστό απ'την αρχή που το επιλέξαμε.

S.R. Πως θα περιγράφατε την μουσική και σε τι αναφέρονται οι στίχοι σας?

B.A. Η μουσική μας είναι εύκολη για κάποιον να την ακολουθήσει και να την ακούσει, γιατί ο ήχος μας φέρνει λίγο σε κλασικό hard rock.Οι στίχοι μας σχετίζονται με καθημερινές καταστάσεις,να παλεύεις και να μην το βάζεις κάτω, είναι επίσης σχετικά με το πως ζούμε τις ζωές μας ,στίχοι για τρελά πάρτι και εντυπώσεις που προκαλούμε σε ανθρώπους που συναντούμε στο δρόμο.

S.R. Έχετε ηχογραφήσει μέχρι στιγμής 3 τραγούδια. Υπάρχει σχέδιο για κυκλοφορία δίσκου στο άμεσο μέλλον?

B.A. Ηχογραφούμε στο studio αυτήν την στιγμή, άλλα δεν δουλεύουμε για κάποιο δίσκο τώρα. Έχουμε ηχογραφήσει τρία κομμάτια και σχεδιάζουμε να ηχογραφήσουμε άλλα τρία ώστε να μπουν στο EP που σχεδιάζουμε να βγει πριν το καλοκαίρι. Αν οι πωλήσεις πιάσουν το επιθυμητό,τότε θα κυκλοφορήσουμε δίσκο τον επόμενο χρόνο.

ar858862 344040309049619 1831889761 o

S.R. Πείτε μας λίγο για τα μέλη τις μπάντας.

B.A. Έχουμεμε τον Tommie Campbell στα φωνητικά και κιθάρα, που γράφει τους περισσότερους στίχους, τον Dennis Strad στην κιθάρα, που γράφει την περισσότερη μουσική, τον Mike Dust μπάσο,και την μηχανή που σκοτώνει τον Tommy Sambrink στα ντραμς, πρέπει να προσθέσουμε ότι το μεγαλύτερο κομμάτι της μουσικής μας γράφτηκε στις πρόβες.

S.R. Υπάρχουν σχεδία για συναυλίες?

B.A. Ψάχνουμε για μια πιο διάσημη μπάντα, ώστε να κάνουμε μια ευρωπαϊκή περιοδεία μαζί, ώστε να μας ακούσουν οπαδοί από άλλες χώρες και να γίνουν μέλη του πληρώματος των Black Armor .Με αυτόν τον τρόπο θα αποκτήσουμε περισσότερες διασυνδέσεις με άλλους ανθρώπους και έτσι θα αποκτήσουμε πιο πολλούς οπαδούς.

S.R. Έχετε κάτι να συμπληρώσετε?

B.A. Αν θέλετε να ακούσετε την δικιά μας metal μουσική μπορείτε να μας ακολουθήσετε στην σελίδα μας στο Facebook, και να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .Προσπαθούμε να τα ανανεώνουμε όσο πιο συχνά γίνεται, έτσι ώστε οι οπαδοί μας να είναι ενημερωμένοι.

S.R. Ένα μήνυμα για τους οπαδούς του Southernrock.gr .

B.A. Να ροκαρετε και να είστε συντονισμένοι,αναγνώστες του Southernrock.gr !!!

Σε αυτό το σημείο ευχαριστούμε τους Black Armor για αυτήν την συνέντευξη και τους ευχόμαστε ότι καλύτερο!Keep on Southernrocking guys!!!

Links

https://www.facebook.com/blackarmorband

http://www.youtube.com/blackarmorband

Interview: Λεωνίδας Σγούρδας για το Southernrock.gr

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

No any anniversary today

flashback

Φιλικά sites

Facebook