Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 11:44:23

Επερχόμενες Συναυλίες

<<  Μάιος 2024  >>
 Δε  Τρ  Τε  Πε  Πα  Σα  Κυ 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Επίσκεψη σε ιδιαίτερο καλλιτεχνικό χώρο το "VINILION CAFÉ"

vinilioo192

Β Ι Ν Υ Λ Ι Ο Ν

Μία απόδραση σ' ένα παρελθόν νοσταλγίας, ποιότητας και ευαισθησίας

 


Τα μέρη που με μεράκι και όρεξη  προσφέρουν ποιότητα σ' αυτές τις εποχές της πνευματικής παρακμής και της σαβούρας που τα media μας ταΐζουν, όσο πάνε και λιγοστεύουν. Στ' αλήθεια, πόσα club ή μπαράκια υπάρχουν όπου κάποιος μπορεί να πιει ευχάριστα το ποτό του, να απολαύσει ποιοτική μουσική ενώ παράλληλα να έχει και τη δυνατότητα να αλλάξει δυο κουβέντες με τους συνδαιτυμόνες φίλους του;

Το ΒΙΝΥΛΙΟΝ στο ΙΛΙΟΝ είναι ένα από τα ελάχιστα μέρη που όλα τα παραπάνω μπορούν να συμβούν και όχι μόνο.vinil0187

Ένας χώρος ζεστός και άνετος, εξαιρετικά φιλικός, διακοσμημένος  με περίσσιο μεράκι χωρίς υπερβολές και με άψογη ακουστική, φιλοξενεί όλους εκείνους που θέλουν να ταξιδέψουν στο ποιοτικό παρελθόν, τότε που ακόμα η τέχνη απαγόρευε στον ένα να γίνει καθένας.

Αυτό όμως που κάνει το Βινύλιον να ξεχωρίζει είναι τα μοναδικά του happenings, τα «δρώμενά» του όπως θα λέγαμε στα Ελληνικά, στη μάνα γλώσσα μας.

Αυτός ο ζεστός χώρος φιλοξενεί και δίνει βήμα έκφρασης όχι μόνο σε πολλούς καταξιωμένους επώνυμους καλλιτέχνες (Socrates, Νότης Μαυρουδής, Τρανταλίδης, Σπάθας, Λουκάς Σιδεράς, έτσι για να αναφέρουμε μερικούς) αλλά και σε άγνωστους ποιοτικούς μουσικούς, ποιητές, συγγραφείς και ηθοποιούς που αναζητούν ένα χώρο έκφρασης για να προβάλλουν τις δημιουργίες τους.pic0194

Ποιος όμως κρύβεται πίσω από αυτή την τολμηρή, ποιοτική προσπάθεια; Ο πολυτάλαντος Βασίλης Παναγιωτόπουλος, ένας άνθρωπος με εξαιρετικά λεπτό γούστο και αγάπη για την τέχνη με θητεία πολλών χρόνων στην COLUMBIA RECORDS (εξ ου και το παρατσούκλι του "Mr. Columbia" ) και με πολλές γνωριμίες στον ποιοτικό καλλιτεχνικό χώρο. Ο Βασίλης χαίρει αμέριστης αγάπης και εκτίμησης από πολλούς επώνυμους καλλιτέχνες που συχνά-πυκνά τον τιμούν με τη παρουσία τους και τη συμμετοχή τους σε κάθε τι όμορφο που σχεδιάζει.

basilis0185

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Βασίλης επί το έργον....

eik

«Μου αρέσει αυτό που κάνω. Με ενδιαφέρει να προσφέρω ποιότητα, να συμβάλλω και εγώ με όλες μου τις δυνάμεις στον πόλεμο κατά της αποβλάκωσης και της κατάρρευσης των αξιών» λέει ο Βασίλης.  

Όπως ξεκάθαρα αναφέρεται στη λεζάντα του, ο συγκεκριμένος χώρος είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα μέρος για να πιει κανείς τον καφέ του ή το ποτό του.

Αν λοιπόν κάποιος επιθυμεί κάτι το διαφορετικό, κάτι το παντελώς ποιοτικό, αν κάποιος πραγματικά θέλει να εκπλήξει τον εαυτό του και την παρέα του με μερικές νότες νοσταλγίας και χαλάρωσης, το Βινύλιον είναι ο χώρος που πρέπει στα σίγουρα να επισκεφτεί.

 

To Southernrock.gr το προτείνει ανεπιφύλακτα σε όλους τους φίλους του.

 

VINILION CAFÉ

ΕΚΤΟΡΟΣ 92 ΚΑΙ ΜΕΝΕΛΑΟΥ-ΙΛΙΟΝ

ΤΗΛ. 210-2692640


eikion195
e_ik
   

 

 


 

 

Δημήτρης Επικούρης &  Σάββας Συνοδινός