Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024, 01:13:05

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

WILD ROSES - Half Past Midbight (review)

WILD ROSES : HALF PAST MIDNIGHT

AOR από τη Θεσσαλονίκη; Και όμως, όσοι δεν γνωρίζουν τους Wild Roses τότε καλά θα κάνουν να πάρουν δίπλα τους πολλές μπύρες και να πατήσουν το Play.  Η μουσική θα μιλήσει από μόνη της.
Η μουσική εδώ είναι πιο μελωδικό hard rock, με μίξη του AOR μεταξύ των γραμμών. Ο βασικός τύπος δομής είναι τα πιασάρικα riff που αντηχούν γύρω από τα φωνητικά του Bitzios, ο οποίος έχει πολύ καλή φωνή, επιθετικό ύφος του και πολύ μελωδικός. Αυτή η μελωδία κρατά ψηλά καλά με οποιοδήποτε άλλο άλμπουμ  του μελωδικού ροκ.
Το δεύτερο κομμάτι, καθώς το πρώτο είναι εισαγωγικό, είναι ένα τραγούδι που το είχαν και στο demo τους που κυκλοφόρησαν το 2009. Αρκετά καλό κομμάτι , με καλή μελωδία και πατήματα πάνω σε TOTO και Foreigner με μια γενικότερη Bon Jovi αίσθηση. Καλά φωνητικά, με μια γεμάτη φωνή αλλά λίγο απρόσωπη θα την χαρακτήριζα. Θα προτιμούσα περισσότερο χρώμα μέσα στο κομμάτι

Το Too late είναι επίσης πολύ καλή σύνθεση και τα φωνητικά είναι καλύτερα από πριν. Αρκετά καλή  μελωδία και ρεφρέν ευκολομνημόνευτο , ρυθμικό. Οι κιθάρες είναι ειλικρινά φανταστικές, με καλά solos και μετρημένες όπως πρέπει. Τα πλήκτρα υπάρχουν παντού και είναι πολύ πολύ καλά στημένα μέσα στη σύνθεση.

Όση ώρα κράτησε η ακρόαση του "Half Past Midnight, το μυαλό μου έκανε ταξίδια μέσα σε 80s μονοπάτια.
Πολλές φορές μου ήρθε η εικόνα του εαυτού μου επάνω στην μηχάνη να χάνομαι στους δρόμους με ένα σάκο στην πλάτη και έχοντας τους ήχους του συγκεκριμένου δίσκου στα αυτιά..

Μια ακόμα απόδειξη οτι ετούτη η χώρα βγάζει ωραίες μπάντες...
Keep rocking guys!!!


TRACK LISTING
1.Half past midnight
2.That girl
3.Too late
4.It"s all about Love
5.Hold me
6.Fire in the night
7.Another Shot
8.Edge of your dreams
9.Come back
10.Goodbye
11.Want you back

Οι Wild Rose είναι:
George "Captain" Bitzios (Lead Vocals)
Andy "Rock" Pegios (Guitars,back vocals)
John "Jiosby" Bitzios (Guitars,back vocals)
"Dirty" HarisPatsos (Keyboards,back vocals)
Phill "Gun" Sakaloglou (Bass)

ΜΠΟΣΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ