Σάββατο, 4 Μαΐου 2024, 08:33:26

GΟLDEN NUGGETS.

Eδω έχουμε μια μπάντα που αντιπροσωπεύει αυτό που προσωπικά ονομάζω pure hard rock!
H μπαντα εχει ιστορία απο το 2003 με άφθονες ζωντανές εμφανίσεις μέσα σε αυτά τα δεκαέξι χρόνια. Η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά κυκλοφόρησε απο την IKAROS RECORDS, και αποδεικνύει περίτρανα του λόγου το αληθές.

Ο συνθετικός επηρεασμός απο τις κορυφαίες hard rock μπάντες είναι πασιφανής.
Τα σκληρα κιθαριστικά μοτίβα του ΓΙΑΝΝΗ ΓΚΙΟΥΛΕΑ, σε παραπέμπουν ακριβώς σε αυτό Οι επιρροές απο MOUNTAIN, HUMBLE PIE,FREE, είναι ολοφάνερες. Απο κοντά και η φωνή του τραγουδιστή ΓΙΩΡΓΟ ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗ που πατάει πάντα σωστά κρατωντας την συνθετική και φωνητική ερμηνεία του γκρούπ σε υψηλό επίπεδο.
Τα υπόλοιπα δυο μέλη ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΚΙΟΥΛΕΑΣ στο μπάσσο και ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΖΟΡΑΚΟΣ στα ντραμς συμπληρώνουν επάξια το σύνολο. Εαν μου εζητείτο να προτιμήσω κάποια τραγούδια απο το σύνολο των οκτω τραγουδιών θα επέλεγα το δυναμικότατο "THE LONELY ROAD", που είναι το αρχικό τρακ του δίσκου και θυμίζει τις πιο "σκληρες" στιγμές των BAD COMPANY!
Eπίσης και το "GOT THE THRILL" , που με το αργό του τέμπο αναδεικνύει ακόμα περισσότερο το μουσικό εύρος του συγκροτήματος.

Και τα οκτω τραγούδια βέβαια του δίσκου έχουν ενα απόλυτο μουσικοσυνθετικό δέσιμο, γεγονός που κάνει την μπάντα να αφήνει πολλές ελπίδες για μια εποικοδομητικότατη συνέχιση της πορείας τους, που όπως αναφέραμε και πιο πάνω εχει ξεκινήσει εδω και δεκαέξι χρόνια.

Tα τραγούδια του δίσκου είναι

1.The Lonely Road 04:20
2.Secret Black Town 03:52
3.Take You Away 06:22
4.Got The Thrill 06:26
5.Eyes Of Fire 05:55
6.The Moon On The Sword 05:17
7.Railroad High 05:38
8.Power From You 04:56

 

Για το Southernrock.gr ΑΡΓΥΡΗΣ ΓΑΛΑΡΗΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

No any anniversary today

flashback

Φιλικά sites

Facebook