Σάββατο, 4 Μαΐου 2024, 06:50:00

KorrectioN – Burdens

Οι KorrectioN είναι ένα trio band από την Αθήνα που μας παρουσιάζει το δεύτερο EP του με τίτλο “Burdens” ένα χρόνο περίπου απ’ το προγενέστερο.Τέσσερα αγγλόφωνα κομμάτια που κινούνται κάπου μεταξύ hard – heavy και stoner rock. Πλούσια μουσική θεματολογία, με κάθε κομμάτι να έχει το δικό του χαρακτήρα. Όμορφα καλοπαιγμένα riffs, με το μπάσο να δίνει το απαραίτητο βάθος και όγκο που χρειάζεται το είδος.

Η ερμηνεία τραχιά, σε ποιο stoner φάση, με τη προφορά να μην ξενίζει όπως στα περισσότερα ελληνικά αγγλόφωνα σχήματα.Οι επιρροές τους βρίσκονται κάπου μεταξύ 70’s και 80’s ενσωματώνοντας τη ψυχεδέλεια και το blues μέσα σε ποιο σκληρούς και μεταλλικούς ήχους.

Το κομμάτι που ξεχώρισα είναι το “Get on your feet” που BlackSabbathοφέρνει αρκετά.

Εν’ κατακλείδι θα σας παρότρυνα να τους ακούσετε καθώς είναι μία αρκετά εμπνευσμένη δουλειά, ενδεχομένως αναχρονιστική αλλά μη ξεχνάμε ότι το rock δεν έχει ηλικία. Σίγουρα μία καλύτερη παραγωγή, ποιο καθαρή, θα έδινε περισσότερη αίγλη. Επίσης θα επιθυμούσα σε κάποια σημεία να υπήρχε περισσότερη ένταση και ποιο δυνατά ξεσπάσματα. Αλλά μιλάμε για μόλις το δεύτερο EP τους, που πιστεύω θα λειτουργήσει ως προπομπός για ένα ολοκληρωμένο album.

Track list:
1. Burdens
2. Anything Blues
3. Get on your feet
4. Roof of Groove

https://korrection.bandcamp.com/album/burdens
https://www.facebook.com/KorrectioN-1031261223671162/?ref=br_rs

 

Για το SouthernRock.gr  Αντώνης Δριβελόπουλος

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

No any anniversary today

flashback

Φιλικά sites

Facebook