Τρίτη, 7 Μαΐου 2024, 22:21:06

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η μουσική εκπομπή Art Uber Alles σε συνεργασία

Η μουσική εκπομπή Art Uber Alles σε συνεργασία με την Τηλεόραση Χωρίς Σύνορα του Στέλιου Κούλογλου ξεκίνησε τον τέταρτο κύκλο επεισοδίων της.

Σε μια προσπάθεια να φωτίσουμε, να αναδείξουμε και να προβάλλουμε την εναλλακτική ελληνόφωνη και αγγλόφωνη σκηνή η Art Uber Alles ξεκίνησε το 2006 και σε αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να δημιουγρήσει ένα ιδιότυπο πανελλαδικό δίκτυο προβολής εξασφαλίζοντας την προβολή της κάθε Τετάρτη στις 20.00 μμ στο ΤVXS με νέο επεισόδιο και την παράλληλη προβολή της σε τουλάχιστον 15 κανάλια της επαρχίας που καλύπτουν ολόκληρη την Ελλάδα και σε ένα κανάλι της Κύπρου.

Μέσα από την θεματολογία της παρουσιάζει νέα και ελπιδοφόρα  συγκροτήματα και καλλιτέχνες της ελληνικής σκηνής,έχει «συνομιλήσει» με καλλιτέχνες και συγκροτήματα της διεθνούς σκηνής,έχει κάνει αφιερώματα σε μεγάλα ονόματα της ελληνικής σκηνής που δραστηριοποιούνται στην μουσική από την δεκαετία του 70 ως και σήμερα.

Επίσης προβάλλει δραστηριότητες καλλιτεχνών και ομάδων από άλλες μορφές τέχνης(βιβλίο,χορός,εικαστικά) και παρέχει πληροφορίες για τις νέες τεχνολογίες στην σύνθεση και ηχογράφηση με ψηφιακό τρόπο με την επιτυχημένη στήλη «Do it your self».

την art uber alles μπορείτε να δείτε στο internet χρησιμοποίηστε αυτό το link για να πάτε στην εκπομπή.

http://www.tvxs.gr/c37 Καλό και δημιουργικό χειμώνα...