Σάββατο, 18 Μαΐου 2024, 10:14:02

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

ΟΙ Black Sabbath υπέβαλλαν μήνυση στην εταιρεία διοργάνωσης συναλιών Live Nation

Ο Κιθαρίστας της Black Sabbath Tony Iommi κάνει μήνυση στον κορυφαίο promoter συναυλιών της Live Nation, σύμφωνα με το Bloomberg.com για παράβαση της επωνυμίας της. Οι πλέον κατάλληλοι ισχυρισμοί του Iommi ότι μία θυγατρική της εταιρίας που ονομάζεται Signature Network Inc. συνεχίζει να πουλά παράνομα εμπορεύματα  και να προβάλλει την εικόνα της και το λογότυπο της μπάντας μετά τη λήξη της έκδοσης συμφωνίας το 2006.

Υποτίθεται πως οι υπογραφές εμπόδισαν τις πωλήσεις των εμπορευμάτων, οι οποίες περιλάμβαναν περίπου 100 κομμάτια ένδυσης, κοσμημάτων και άλλων αξεσουάρ, ύστερα από επιστολή του Iommi τον Απρίλη που τους ζητούσε να  τις σταματήσουν.

O Iommi κατέθεσε μήνυση την Τετάρτη ( στις 17 Δεκεμβρίου στο περιφερειακό δικαστήριο της Ν. Υόρκης στις Η.Π.Α. Ζητούσε αποζημιώσεις που είναι ισότιμες με τα τριπλάσια κέρδη από αυτά που  υπογράφτηκαν για τα εμπορεύματα, όπως επίσης να σταματήσουν όλες οι πωλήσεις.
Ο Κιθαρίστας έχει παραδώσει το σήμα της Black Sabbath στις Ηνωμένες Πολιτείες, στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρωπαική Ένωση.