Σάββατο, 4 Μαΐου 2024, 12:59:29

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

Για το νέο άλμπουμ των Guns N' Roses

Σύμφωνα με το Hits Daily Double του Διαδικτύου το νέο άλμπουμ των  Guns N'  Roses με το όνομα Chinese Democracy, φαίνεται πως έχει πουλήσει περίπου 56,000 αντίτυπα μέσα στο δεύτερο χρόνο της κυκλοφορίας του, πέφτοντας έτσι από τα 10 πρώτα άλμπουμ Charts του Billboard.

Εάν εκείνο το νούμερο αποδειχθεί ακριβές, το άλμπουμ θα ζήσει την πτώση του 78 τοις εκατό από τις πρώτες εβδομaδιαίες πωλήσεις  των 261,000 αντιτύπων - μία ανήκουστη πτώση - ακόμη και εκείνες τις  μέρες που οι Βιομηχανίες των CD  ήταν νεκρές . Τα πλήρη νούμερα των πωλήσεων θα ανακοινωθούν την Τετάρτη ( στις 10 Δεκεμβρίου).
Οι αναλυτές έχουν ήδη ξεκινήσει να εξετάζουν για το τι συνέβη με το άλμπουμ Chinese Democracy,το οποίο έφτασε στις 23 Νοεμβρίου να είναι ένα αποκλειστικό Best Buy ύστερα από μία αναμονή άνω των 15 ετών.

Η πιο άμεση σύγκριση είναι αυτή με το νέο άλμπουμ Black Ice του  AC/DC το οποίο κυκλοφόρησε διαμέσω ενός μαγαζιού λιανικού εμπορίου, σε αυτή τη περίπτωση στο Wal- Mart, και πούλησε σχεδόν 800,000 αντίτυπα τις πρώτες εβδομάδες ύστερα από ένα κενό οκτώ χρόνων που μεσολάβησε ανάμεσα στα άλμπουμ.