Σάββατο, 4 Μαΐου 2024, 13:08:14

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

o frontman των Creedence Clearwater Revival


O John Fogerty σχεδιάζει μία σειρά από διασκευές στο άλμπουμ Blue Ridge Rangers του 1973 που είχε και αυτό διασκευές σε country music.Ο Fogerty, μαζί με τον παραγωγό T - Bone Burnett, θα κυκλοφορήσει την επιστροφή των Blue Ridge Rangers  κάποια στιγμή μέσα στο 2009, αλλά σε αντίθεση με το αρχικό άλμπουμ, ο Fogerty αυτή τη φορά θα περιβάλλεται από μουσικούς αντί να παρουσιάζεται μόνος.

" Το ήξερα από χρόνια ότι αν ποτέ έκανα  ένα άλμπουμ Blue Ridge Rangers ξανά σίγουρα δεν θα ήθελα να παίξω όλα τα όργανα, δήλωσε ο Fogerty στο Billboard, " Είχα από καιρό διαισθανθεί ότι κάτι ίσως δεν πήγαινε καλά με το πρώτο άλμπουμ."

Το νέο άλμπουμ ηχογραφήθηκε σε ένα διάστημα δέκα ημερών στη Santa Monica, με τον Fogerty και τον Burnett να ηχογραφούν τα 15 τραγούδια από μία λίστα που συμπεριλάμβανε 40 . Ενώ η μπάντα Creedence Clearwater Revival παραμένει ήσυχη ότι αυτή τη φορά κάποια τραγούδια προωθούνται, αποκάλυψε ότι θα υπάρξει μία νότα από Merle Haggard ως ανταπάντηση.

Επιπλέον, μέσα στο 2009 θα δούμε επίσης την κυκλοφορία ενός Live DVD τo Comin' Down the Road του  Fogerty, που από πολύ νωρίς αυτή τη χρονιά αποδεικνύει την πρώτη του πλέον εμφάνιση στο Royal Albert Hall του Λονδίνου.