Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 16:52:25

ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Συνέντευξη των Ideal Zero (για πρωτη φορά σε ελληνικό site)

Photo Preview
                 
Οι Ideal Zero είναι μια καινούργια rock μπάντα από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Έχουν κυκλοφορήσει 5 κομμάτια demo,τα όποια έχουν αποσπάσει καλές κριτικές από το κοινό, έχουν κάνει αρκετές συναυλίες και προσπαθούν να κυκλοφορήσουν όσο πιο σύντομα γίνεται το ντεμπούτο τους.

SR .Πείτε μας ένα σύντομο βιογραφικό του συγκροτήματος.
Οι Ideal Zero σχηματιστήκαν τον Απρίλιο του 2010 στο Orlando της Florida.Τα μελή της μπάντας προέρχονται από διάφορα μουσικά υπόβαθρα και ο καθένας έφερε το δικό του μοναδικό μουσικό στυλ.Το μήνυμα που προσπαθούμε να στείλουμε είναι  η ανεξαρτησία, η μοναδικότητα και η ελευθερία της σκέψης και της έκφρασης
.
SRΠοιες είναι οι επιρροές σας?

Είναι κυρίως οι Lacuna Coil, Flyleaf, Faith No More, Black Sabbath, Type O Negative και οι Evanescence.

SR .Πείτε μας μερικα λόγια για τα demo κομμάτια σας.
Είναι μόνο η αρχη!Ειμαστε μαζί μόνο μερικούς μήνες και έχουμε ήδη σταθεροποιήσει ένα ιδανικό ήχο, έχουμε ακόμα καιρό να ολοκληρωθουμε,να μάθουμε και να πειραματιστούμε.

SR.Ποιος γραφεί τους στίχους και την μουσική των κομματιών σας¨?
Όλοι παίρνουμε μερος,μοιραζομαστε τις ιδέες μας και γραφούμε μουσικη.Οτιδηποτε έμπνευση μας ερθει,ένα κομμάτι μας δημιουργειται.Η τραγουδίστρια μας γραφεί την πλειονότητα των στιχων,τους οποίους αντλούμε από αληθινές εμπειρίες ή από την φιλοσοφία της ζωης.Ολα μας τα τραγούδια έχουν βαθύ νόημα και προσπαθούμε να μεταφέρουμε το πάθος και τα συναισθήματα με τον τρόπο που γραφούμε την μουσική μας και τα λόγια.

                                          Ideal Zero
SR.Απο που προσήλθε το όνομα της μπάντας?
Το όνομα μας το πήραμε από μια δήλωση των γραπτών της Ayn Rand.Πολλά από τα τραγούδια μας έχουν βασιστεί στη φιλοσοφία και των τρόπο σκέψης της.

SR Ποιά είναι τα μελλοντικά σας σχεδία?
Να γυρίσουμε όλο τον κόσμο ροκαροντας!Ελπιζουμε σε μια επαγγελματική ηχογράφηση του δίσκου μας, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να διασκεδάζουμε με την μουσική μας.

SR.Κατι άλλο που θα θέλατε να προσθέσετε?
Τα μελή του συγκροτήματος μας είναι απίστευτα ταλαντουχοι,αισθανομαστε ότι έχουμε πολύ δυναμικοτητα,ελπιζουμε να το δουν και άλλοι αυτό και ελπίζουμε επίσης ότι θα μπορούμε να μοιραστούμε την μουσική μας με τον κόσμο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

SR.Μερικα λόγια για το Southernrock και τους Έλληνες.
Η Ελλάδα είναι μια όμορφη χωρά με ωραίους ανθρωπους.Οι Έλληνες ξέρουν να ΡΟΚΑΡΟΥΝ!Ειμαστε πολύ χαρούμενοι που υπάρχει το  Southernrock στη Ελλάδα και είναι ζωντανό και ισχυρό!

Σ΄ αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το συγκρότημα που μας παραχώρησε αυτήν την συνέντευξη και ευχόμαστε καλή επιτυχία στους Ideal Zero και σύντομα δισκογραφική δουλεiά!

Σύνθεση συγκροτήματος: Irina Nicula-φωνητικά,Clint Waddell-πλήκτρα,Tim Smith-κιθάρα,Charles Washington-κιθάρα,Richard Caballero-μπάσο

Περισσότερες πληροφορίες:
http://www.myspace.com/idealzeromusic (εκεί μπορείτε να ακούσετε τα demo κομμάτια τους)
http://www.reverbnation.com/idealzero (εκεί μπορείτε να κατεβάσετε τα κομμάτια τους)
http://www.facebook.com/pages/Ideal-ZerO/118207461548202?v=photos#!/pages/Ideal-ZerO/118207461548202?v=wall

interview: Λεωνίδας Σγούρδας