Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 12:24:26

Επερχόμενες Συναυλίες

<<  Μάιος 2024  >>
 Δε  Τρ  Τε  Πε  Πα  Σα  Κυ 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Ακούστε την συναυλία απο την Κομοτηνή των Phase,Wisdoom,Sentinel & Wotan

Phase,Wisdoom,Sentinel & Wotan

Live in Valhalla,Komotini

Δεύτερη φορά μέσα σε έξι μήνες που βλέπω τους Wotan από κοντά(η πρώτη ήταν στην Ξάνθη και ήταν φανταστικό live!) και ήμουν σίγουρος ότι θα έβλεπα για ακόμα μια φορά μία φοβερή συναυλια,όπως και έγινε! αφίσα έγραφε ότι οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30 αλλά το live άρχισε μια ώρα αργοτερα.Το πρώτο συγκρότημα ήταν οι Phase από την Λαρισσα.

Παιζουν hard rock με πολλά ψυχεδελικά στοιχεια.Αν και δεν είχε πολύ κόσμο εκείνη την ωρα,το συγκρότημα μας ζέστανε με την πολύ καλή απόδοση του και τα πέντε κομμάτια που έπαιξαν μας ταξίδεψαν στην εποχή των 70s.Δεχτήκαν το θερμό χειροκρότημα του κόσμου και αποχώρησαν από την σκηνή για να δώσουν την θέση τους στους Wisdoom.

Οι Wisdoom είναι από την Μακεδονία και παίζουν heavy metal.Ξεκίνησαν δυναμικά παίζοντας δικά τους κομμάτια και διασκευες.Επαιξαν συνολικά αφτί κομμάτια ξεσηκώνοντας τον κόσμο που είχε ήδη άρχισε να γεμίζει το Valhalla.Πολύ καλά τα φωνητικά του τραγουδιστή τους όπως και οι κιθάρες τους.Πολλα υποσχόμενο συγκροτημα!Το τελευταίο τους κομμάτι ήταν το Hallowed be thy name από Iron Maiden και έγινε πραγματικά πανικός στο club!

Την σκυτάλη πήραν οι Sentinel από την Κομοτηνή.Oι Sentinel είναι μια cover band,οποίους τους είχα δει επίσης στη Ξανθή μαζί με τους Wotan.Το setlist ήταν σχεδόν ίδιο με την συναυλία τους την Ξανθη.Επαιξαν εννέα κομμάτια περιλαμβανομένων διακευων από Dio,Halford,Iron Maiden.Πολύ καλές οι εκτελέσεις των κομματιών και το συγκρότημα έκανε για άλλη μια φορά μια πολύ καλή εμφάνιση και αυτό κιόλας φάνηκε από την πολύ θερμή ανταπόκριση του κοσμου.

Το τελευταίο τους κομμάτι ήταν επίσης το Hallowed be thy name,το όποιο εκείνο το βράδυ είχε την τιμητική του.Το Valhalla είχε γεμίσει πλήρως, σε σημείο που με δυσκολία μπορούσες να κινηθεις.Η ώρα ήταν 23:20 και από τα ηχεία άρχισε να ακούγετε το intro του συγκροτήματος και ο κόσμος πραγματικά παραληρει!

Η μπάντα ξεκάνει να παίζει κλασσικούς ύμνους της όπως και αρκετά νέα της κομμάτια από το επερχόμενο album τους.Ο τραγουδιστής τους ευχαριστούσε συνεχώς τον κόσμο στα αγγλικά και στα ελληνικά και φυσικά δεν έλειψαν τα επικά σκηνικά τους με το ξίφος και το κρανιο.Στο κομμάτι Thermopiles ανέβασαν δυο άτομα από το κοινό να απαγγείλουν τα λόγια του Λεωνίδα στα αρχαία ελληνικα!Πραγματικα κορυφαία στιγμή που προκαλεί ρίγος κάθε φορα!Επισης έπαιξαν και ένα κομμάτι που δεν το έχουν παίξει ποτέ σε συναυλιες,κανοντας το χατίρι ενός οπαδού τους.Επαιξαν 17 κομμάτια φτάνοντας κοντά στις δυο ωρες!

Πλουσιο setlist το όποιο έκανε τον κόσμο για άλλη μια φορά να τους αποθεωσει!Φοβερο live,όλα τα συγκροτήματα έπαιξαν παρά πολύ καλα,υπηρξαν κάποια τεχνικά προβλήματα με τον ήχο αλλά ήταν αμελητεα.Ελπιζουμε να βλέπουμε πάντα τέτοια lives στη Κομοτηνη.

Για όσους θέλουν να πάρουν μια γεύση από την συναυλία αυτήν μπορούν να την κατεβάσουν ολοκληρη,με αρκετά καλό ηχο,από το blog μου rare-music-legacy.blogspot.com .

Wishdoom-Live in Valhalla

Sentinel-Live in Valhalla

Phase-Live in Valhalla

Wotan-Live in Valhalla


Leonidas Sgourdas