Σάββατο, 4 Μαΐου 2024, 14:03:54

ΑΛΛΕΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οι "Remade"

!!! in My Photos by

Η Ιδέα των Remade ξεκίνησε πριν αρκετό καιρό όταν δυο συμμαθητές, ο Γιάννης ( φωνητικά-κιθάρες ) και ο Νίκος ( κιθάρες ) , αποφάσισαν να δημιουργήσουν τους Remade, το πρώτο τους μουσικό τους σχήμα , εκφράζοντας απλά την αγάπη και το πάθος τους προς την μουσική ! Στο σχήμα ύστερα από κάποιες αλλαγές προστέθηκε ο Μιχάλης ( μπάσο ) και ο Χρήστος ( τύμπανα ) ! Οι πρόβες και οι Live εμφανίσεις έδειχναν πως όλα πάνε από το καλό στο καλύτερο !

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τον Μάρτιο του 2010 να ολοκληρωθούν οι ηχογραφήσεις του πρώτου τους Album με τίτλο “ The Spark “ !
Ο δίσκος περιλαμβάνει 14 κομμάτια τα οποία ανήκουν όλα στους Remade !

Ο ήχος τους θα λέγαμε ότι είναι ανεξάρτητος και κυμαίνεται προς το Alternative/Rock χωρίς όμως αυτή να είναι η ταμπέλα του γκρουπ αφού οι Remade δεν περιορίζονται στο είδος της μουσικής τους δημιουργίας !
Τέλος οι Remade βρίσκονται κοντά 3 χρόνια σαν σχήμα , τους τελευταίους μήνες έχουν επικεντρωθεί στα Live έχοντας ως στόχο τους να παίζουν σε όσα περισσότερα γίνεται, ενώ σε λίγο καιρό μπαίνουν στο studio για να ξεκινήσουν την 2η προσωπική τους δουλεία !

Remade