Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 05:09:21


Το March of the Υoung κινείται σε μελωδικά Hard Rock μονοπάτια με σαφείς επιρροές από αμερικάνικα συγκροτήματα του είδους που έδρασαν κυρίως τις δεκαετίες του 80 και 90. Υπάρχουν αυτές οι τρανταχτές μελωδίες με τις σκληρές κιθάρες που θα μπορούσαν άνετα να παιχτούν στα FM και ευτυχώς από αυτή την φόρμα λείπουν τα φαντεζί keyboards που δέσποζαν πολύ έντονα την δεκαετία του ’80. Αυτό κάνει τους Luck Thir13n να ακούγονται και φρέσκοι και επίκαιροι αλλά και κλασσικοί ταυτόχρονα.

Το άλμπουμ ανοίγει με το δυνατό Alibi και περνάει στα “hits” Feels Like Coming Home και Get In My Way το οποίο θα μπορούσε να ήταν μια τεράστια και κλασσική επιτυχία των Bon Jovi. Στα ίδια χνάρια κινούνται και τα πολύ καλά Amazing και Another Memory. Το Yeah, I Want It θα πείσει ακόμα και τους φανατικότερους του είδους, ενώ ακολουθούν στο ίδιο μοτίβο και τα υπόλοιπα κομμάτια μέχρι και το Say Goodbye που κλείνει το δίσκο.

Βέβαια υπάρχουν και κάποια ψήγματα metal και αυτά θα τα βρούμε στο Rivers Run Dry με τα brutal φωνητικά αλλά και στην δυνατή εισαγωγή αλά Iron Maiden του Forever Free. Μια όμορφη μεταλλική αίσθηση δίνει και το Say Goodbye με τα κοφτά riffs και τα διπλοκίθαρα.

Γενικά, αν σας αρέσει το συγκεκριμένο είδος της μουσικής αυτής, αν λατρεύετε τους Bon Jovi, σας αρέσουν οι Bombers και άλλες παρόμοιες μπάντες, μην διστάσετε να αποκτήσετε ένα καταπληκτικό άλμπουμ το οποίο θα παραμείνει στην δισκοθήκη σας δίπλα στα άλμπουμ των μεγαθήριων που λατρεύετε.

Πολύ καλή εντύπωση μου έκανε και το εξώφυλλο του δίσκου με την καλοπροσεγμένη εικόνα του παιδιού (young) που τρέχει (march) έξω από κάποιο κτίριο. Και σαν περιστεριώτης βέβαια λάτρεψα και το λευκό αστέρι που αποτυπώνεται στον τοίχο του κτιρίου στο στρογγυλό μπλε φόντο, γιατί μου θύμισε κάτι από την αγαπημένη μου ομάδα, τον Ατρόμητο…

Άριστη δουλειά από εξαιρετικούς μουσικούς, οι οποίοι αποδυκνείουν περίτρανα μέσα από αυτό το δίσκο ότι αν δεν είναι τέλειο, δεν βγαίνει… αναμένουμε το επόμενο.

Tracks:
1. Alibi (Intro), 2. Feels Like Coming Home, 3. Get In My Way, 4. Rivers Run Dry (feat. Invoker), 5. Amazing, 6. Another Memory, 7. Forever Free (March Of The You, 8. Yeah, I Want It, 9. R’n'R (feat. Vivian & Dj. Spac, 10. Operation Overload, 11. Say Goodbye

 Κείμενο: Σπύρος Ρομποτής

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

No any anniversary today

flashback

Φιλικά sites

Facebook