Τετάρτη, 8 Μαΐου 2024, 23:34:34

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

Skelters "Explain To Me"

skeltrescoverdiscographyΗ πρώτη δισκογραφική δουλειά των Skelters με τίτλο "Explain To Me"είναι απο τα καλα νέα για το χώρο του rock και τα ελληνικά μουσικά δρώμενα.
Η ελληνική δύναμη με (αγγλικό στίχο) απο την συμπρωτεύουσα, έκανε πάλι το μουσικό της άλμα.Μουσική rock με γνήσια στοιχεία ανακατεμένα με μοντερνισμό (σε αρκετά σημεία).Δυνατά riffs και ενδιαφέροντα σόλα.To cd περιέχει 9 songs (περίμενα περισσότερα).Οι στίχοι πέρνουν και βελτίωση βεβαια, αλλά είναι απο τους αξιόλογους μιας και το ξένο rock δεν φημίζεται ιδιαίτερα για τους στίχους. Εναλλαγές πρόσεξα στα φωνητικά, μου άρεσαν απλά ίσως σε κάποια σημεία ξεφεύγουν και πάνε να γίνουν metal style μου έκανε σαν να άκουγα Carl Thomas Keifer .
O δίσκος έχει πολλά είδη μουσικά απο blues εως hard και αυτό είναι καλό για μια μπάντα.
Η παραγωγή και η ενορχήστρωση σε καλά επίπεδα για τα ελληνικά δεδομένα,μπορεί ομως να γίνει καλύτερη,κυρίως στα drums και στο bass όπου αδικούνται νομίζω.Το εξώφυλλο είναι με photo της μπάντα και "πάει" ωραία στο μουσικό ύφος του cd, το κάνει και λιγάκι Southernκαι μας αρέσει.Εν ολίγης το cd πρέπει να το ακούσετε γιατί αξίζει.
 
To label είναι της Pan Vox

Oι Skelters είναι οι: Angel (Φωνητικά, Κιθάρα, Πιάνο), Daniel (Ντράμς, Κρουστά, Φωνητικά, Πιάνο), Stavros (Κιθάρα, Φωνητικά, Μπάσο), Teo (Μπάσο).

Hσελίδα τους
http://www.skelters.gr/