Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024, 16:20:34

BLUES ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Tab Benoit - "Medicine" 2011

Image
Το καινούργιο άλμπουμ του Tab Benoit  που τιτλοφορείται "Medicine", ξεχωρίζει από όλα τα προηγούμενα που αν και επίσης εξαιρετικά, δεν μπορούν να συγκριθούν με αυτό. Το άλμπουμ περιλαμβάνει 11 τραγούδια επτά από τα οποία είναι καινούργια και γραμμένα από τον ίδιο τον καλλιτέχνη με την πολύτιμη συνδρομή  του Anders Osborne με τον οποίο ο Tab Benoit  συνδέεται με ισχυρούς δεσμούς φιλίας εδώ και πολλά χρόνια.
Ο Anders Osborne έπαιξε ρυθμική κιθάρα στο συγκεκριμένο άλμπουμ χρησιμοποιώντας τη Lucille του B.B King. Στο άλμπουμ συμμετέχει ο καταξιωμένος keyboardist Ivan Neville (γιος του Aaron Neville), o ντράμερ  Brady Blade που έχει παίξει με Emmylou Harris, Steve Earle και  Dave Matthews και ο μπασίστας Corey Duplechin.
Επιστρατεύεται επίσης ένας καταπληκτικός βιολιστής και τραγουδιστής, ο Michael Doucet των BeauSoleil (που παίζουν Zydeco) σε τρία από τα τραγούδια του άλμπουμ. Η ηχογράφηση έγινε στο θρυλικό Dockside Studio στην καρδιά της χώρας των Cajun.
Για κάποιον λοιπόν που ψάχνει να βρει αυθεντικό μπλουζ του Αμερικάνικου Νότου διανθισμένο με country, Cajun και Zydeco στοιχεία, το νέο άλμπουμ του Tab Benoit  είναι ακριβώς αυτό Αν δηλάδή η μουσική έχει τη δύναμη να βοηθά την επούλωση του ψυχικού πόνου, αυτό το άλμπουμ είναι ακριβώς αυτό που θα χορηγούσε ο γιατρός. 
 
TAB BENOIT – Κιθάρα, φωνή
ANDRES OSBORNE – κιθάρα, φωνή
COREY DUPLECHIN – μπάσο
IVAN NEVILLE - Hammond B3
BRADY BALDE - Ντραμς
MICHAEL DOUCET - Βιολί, φωνητικά


Track list:
 
1. Medicin
2. Sunrise
3. A Whole Lotta Soul
4. Come And Get It
5. Broke And Lonely
6. Long Lonely Bayou
7. In It To Win It
8. Can't You See
9. Nothing Takes The Place Of You
10. Next To Me
11. Mudboat Melissa