Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 18:10:08

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Volume festival :: 5-7 Δεκεμβρίου 2013

 

▂ ▅ ▆ █ Volume festival :: 5-7 Δεκεμβρίου 2013 :: Βόλος

Η δυνατότερη live εμπειρία στο κέντρο της Ελλάδας επιστρέφει! To Volume festival μας καλεί να ανεβάσουμε την ένταση και μας παρουσιάζει μια αναπάντεχη έκπληξη στον ανακαινισμένο χώρο του Lab Art (πρώην Vox) στο συγκρότημα Τσαλαπάτα.

Δυο καλεσμενα σχήματα από την Αγγλία, οι Red Snapper, και οι θρυλικοί The Tiger Lillies με τη νέα τους παράσταση,  συναντούν το ελληνικό ταλέντο των Keep Shelly in Athens, Opera Chaotique, Tricky Pony, Big Nose Attack και Barbara's Straight Son ζωντανά επί σκηνής. Μαζί, η Κατερινα ‘Κafka’ Καφετζή από τον En Lefko, και άλλοι DJ στην επιλογή μουσικής. Ένα οπτικοακουστικό παραλήρημα με αξέχαστες παρουσίες, όπως της ηθοποιού Μαρίας Ναυπλιώτου (frontwoman των Αθηναίων Τricky Pony) μας περιμένουν κάθε βράδυ του προγράμματος του φεστιβάλ!

Αναλυτικά το πρόγραμμα, με σειρά εμφάνισης:
Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου : Barbara’s Straight Son, Big Nose Attack, Red Snapper (UK)
Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου : Dj warm up/after Kafka, Tricky Pony, Keep Shelly in Athens
Σάββατο 7 Δεκεμβρίου : Opera Chaotique , The Tiger Lillies (UK)

Mετά από 3 χρόνια συνεχούς πρωτοπορίας με συναυλιακές μετακλήσεις από ξένους (Dub Pistols, Radical Guru) και μεγάλους Έλληνες όπως Γιάννης Αγγελάκας, Μόνικα, Παύλος Παυλίδης, Imam Baildi και Burger Project, το μουσικό ραντεβού φέτος αλλάζει ημερομηνια και ‘χτυπάει’ δυνατά στην αρχή του χειμωνα, στην παραμονή της γιορτής του Αγίου Νικολάου, αργία της πόλης του Βόλου.
Η ομάδα Plenty Projects σε συνεργασία με το χώρο τεχνών Lab Art , μας παρουσιάζει την ετήσια συναυλιακή εκτόνωση-θεσμό της περιφέρειας και υπόσχεται ένα μαγευτικό τριήμερο με ατμοσφαιρική αίσθηση και σύγχρονους ήχους. Μια εκπληκτική καλλιτεχνική πρόταση: πρωτότυπες θεατρικές εμφανίσεις, φημισμένα ξένα σχήματα για πρώτη φορά στην περιοχή μας αλλά και περιζήτητοι Ελληνες καλλιτέχνες συμπράττουν σε μία σκηνή, με ένα εισιτήριο. Mη χάσετε τη μοναδική ευκαιρία – να ειστε όλοι εκεί!

Εισιτήρια διατίθενται από τα εξής σημεία:
-Elefantas coffee bar (Τ.Οικονομάκη 70 Α), βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου (Κουμουνδούρου με Δημητριάδος) Madri café bar (τερμα Ιάσονος απέναντι από το Πανεπιστήμιο)

Τιμές προπώλησης ανα ημέρα:
_Πέμπτη 5 Δεκ. 15 €
_Παρασκευή 6 Δεκ. 10 €
_Σάββατο 7 Δεκ. 15 €
Ειδικό εισιτήριο για όλο το 3ημερο 30 €
^ Περιορισμένος αριθμός 200 εισιτήρια ανά είδος διατίθενται στην προπώληση

Οι πόρτες ανοίγουν στις 9:30 μμ κάθε βράδυ. πληροφορίες Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , κρατήσεις στο 6951 918471
Υποστηρικτής του Volume festival το δίκτυο καταστημάτων Seven Spots.
Facebook σελίδα εκδήλωσης : www.facebook.com/events/571987302879356