Σάββατο, 18 Μαΐου 2024, 09:07:53

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η ON STAGE RECORDS παρουσιάζει

onstage_records_wbt3-poster

 

WHITE BOPPIN’ TOWER

3rd ROCKABILLY MEETING

 

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2006

Club Principal / Θεσσαλονίκη

Εναρξη 8:00μ.μ.

Είσοδος €10,-

image001image008image017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η ON STAGE RECORDS παρουσιάζει το τρίτο μεγάλο rockabilly meeting που έγινε πλέον θεσμός με τον τίτλο “WHITE BOPPIN’ TOWER”.

 

Επτά εκλεκτά και δημοφιλή σχήματα θα συμμετάσχουν και υπόσχονται να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους σε ένα μαραθώνιο rock’n’roll party.

 

Προσκαλεσμένη από την Ολλανδία είναι η αγαπημένη rockabilly goddess SUE MORENO που με τη συνοδεία των Kustoms (ενός super group που αποτελείται από έλληνες ροκαμπιλάδες) θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με αγαπημένα παλιά και ρυθμικά νέα κομμάτια.

 

Η παλαιότερη και αναμφισβήτητα δημοφιλέστερη εγχώρια rockabilly μπάντα είναι οι BULLETS που και αυτοί με τη σειρά τους έχουν σκοπό να τα σπάσουν (μεταφορικά και κυριολεκτικά) για ακόμα μία φορά.

 

Από την Αθήνα έρχονται οι DUSTBOWL που γνωρίζουν αυτή την εποχή μεγάλη εμπορική επιτυχία με τον νέο τους δίσκο που ξεχωρίζει για τον ιδιαίτερο ήχο που παραπέμπει στον μεγάλο Johnny Cash και στην ατμόσφαιρα της θρυλικής Sun Records.

 

Οι BREATHLESS από τη Θεσσαλονίκη θεωρούνται ένα από τα πλέον ανερχόμενα  σχήματα που συνδυάζουν άψογα τον Teddy boy / revival ήχο με την 50’s αισθητική.

Το ντεμπούτο άλμπουμ που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, γνωρίζει απρόσμενη επιτυχία.

 

Οι πάντα κεφάτοι και καλοκουρδισμένοι FREE SOUL θα δώσουν τη απαραίτητη πανηγυρική νότα στο φεστιβάλ και είναι σίγουρο ότι το κοινό θα ξεβιδωθεί στο χορό, με τον αμερικάνικο rockabilly
ήχο τους,

 

Rockabilly με επιθετικό ελληνικό στίχο θα ακούσετε από τους BMW ROCKERS ’ 57 που σε συνδυασμό με την πληθωρική σκηνική παρουσία, θα δικαιολογήσουν για ακόμα μία φορά το σούσουρο που δημιουργήθηκε με την πάρτη τους…

 

Ανανεωμένοι εμφανίζονται οι CRAZED, ωριμότεροι και σαφώς εμπειρότεροι, κάνοντας τον χαρακτηριστικό trash / psychobilly ήχο τους εκρηκτικότερο και ρυθμικότερο από ποτέ. Δυναμίτης!!!

 

Εκτός του συναυλιακού μέρους, μπορείτε επίσης να επισκευθείτε τα stands με τα cd ή τα βινύλια των γκρουπ και όχι μόνο, rock’n’roll αξεσουάρ και ρούχα, περιοδικά fliers κλπ.

 

Χορευτικές επιδείξεις και κεφάτοι dj θα φτιάξουν τη διάθεση του κόσμου σε μία εκδήλωση που θα βιντεοσκοπηθεί και ηχογραφηθεί ώστε να κυκλοφορήσει σε επίσημο DVD από την on Stage Recoords.

 

Δωρεαν μεταφορά από το κέντρο της πόλης!!!

Πληροφορίες στο 2310 428 088

 

http://www.myspace.com/principalclub

 

www.onstagerecords.gr