Σάββατο, 18 Μαΐου 2024, 12:30:20

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

PLAYFALSE RECORDS & VENERATE INDUSTRIES PRESENT

PLAYFALSE RECORDS & VENERATE INDUSTRIES PRESENT

 VOODOO GLOW SKULLS (Victory Records)

+

Opening Act:  2ND HAND (Ska, Punk Rock, Θεσσαλονίκη)

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΔΕΚΕΜΡΙΟΥ 2008

@ AN CLUB, ΑΘΗΝΑ (ΣΟΛΩΜΟΥ 13-15, ΠΛ.ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ)

 Μεταλλικές κιθάρες,δυνατά τύμπανα,hardcore φωνητικά και πανζουρλισμός πνευστών. Αυτή είναι η ιδιαιτερότητα των Αμερικανολατίνων VOODOO GLOW SKULLS.Ένας πρωτοποριακός Ska, Punk Rock, Hardcore και Latin ήχος, o oποίος έχει επηρεάσει αρκετές skapunk μπάντες ανά τον κόσμο(βλέπε Catch 22, Streetlight Manifesto κλπ).

 Οι αδερφοί Casillas (Frank, Eddie και Jorge) μαζί με τον παιδικό τους φίλο Jerry O'neil  άρχισαν να παίζουν μουσική  το 1988 στο Riverside της California, κάνοντας πρόβες για 2 χρόνια σε ένα μικρό δώμα.Λίγο αργότερα ξεκίνησαν τα πρώτα τους live στις αυλές των σπιτιών φίλων τους και έπειτα όταν άνοιξε το θρυλικό SPAKY'S CAFÉ  εμφανίζονταν σαν support σε  shows με  μπάντες όπως οι ANGRY SAMOANS, THE DICKIES και MIGHTY MIGHTY BOSSTONES.

Το 1991 οι VOODOO GLOW SKULLS πρόσθεσαν πνευστά στο line-up τους  λίγο πριν από την πρώτη Αμερικάνικη περιοδεία τους .Οι VOODOO GLOW SKULLS έγιναν πολύ γνωστοί στην underground σκηνή περιοδεύοντας με μπάντες όπως οι THE OFFSPRING,NO DOUBT και 311.

 To 1992 οι VOODOO GLOW SKULLS ηχογράφησαν το debut album τους   "Who Is? This Is?"  για την Dr.Strange Records το οποίο πούλησε 200.000-κόπιες παγκοσμίως. Λίγο αργότερα υπέγραψαν με την Epitaph, δισκογραφική στην οποία κυκλοφόρησαν 4 albums και συνολικά πούλησαν  πάνω από 750.000 αντίτυπα παγκοσμίως για να ακολουθήσουν άλλες 3 κυκλοφορίες από την Victory Records (Steady as she goes, Adiccion-tardicion-revolution, Southern California Street Music).

Έχοντας αποκτήσει πλέον τεράστια φήμη,και μετά το τελευταίο τους album "SOUTHERN CALIFORNIA CALIFORNIA STREET MUSIC''  περιοδεύουν ασταμάτητα σε όλο τον κόσμο ετοιμάζοντας παράλληλα υλικό για το νέο τους album.

 Oι VOODOO GLOW SKULLS έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου στο ΑΝ club (Σολωμού 13-15 Εξάρχεια) και πριν από αυτούς θα εμφανιστούν οι «δικοί μας» 2nd HAND από την Θεσσαλονίκη, με 1 album "Play another round" στο ενεργητικό τους και αρκετά shows σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη αλλά και Βουλγαρία. Οι 2nd HAND ετοιμάζουν το νέο τους EP με τον τίτλο "Crashland".

 Τιμή εισιτηρίου 25€

 Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00 και η συναυλία αρχίζει στις 21:30.

 ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩN: RHYTHM RECORDS (Εμμανουήλ Μπενάκη 74,Αθήνα)

 Για συνεντεύξεις και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο 6936 957 941 με τον ΞΕΝΟΦΩΝΤΑ.

 Links:

www.myspace.com/voodooglowskulls
www.myspace.com/the2ndhand

www.myspace.com/playfalse

www.myspace.com/phiascodestructions

www.myspace.com/venerateindustries

www.venerateindustries.com