Σάββατο, 18 Μαΐου 2024, 07:15:10

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

3Η ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΜΕΑ 2008

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Περιστερίου, η Μονάδα Ψυχικής Υγείας Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ», ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων και το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων ΠΑΙΔΩΝ, σας προσκαλούν

 

στην 3Η ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΜΕΑ 2008

 

για παιδιά, νέους και ενήλικες με ψυχικές διαταραχές και νοητική υστέρηση, που θα γίνει την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2008 στο Κλειστό Γυμναστήριο Περιστερίου «Ανδρέας Παπανδρέου» (Τζων Κένεντυ και Γιαννιτσών) και ώρα 9.30 έως 12.00.

 

 

Η εκδήλωση αυτή, αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα ΑΜΕΑ (3η Δεκεμβρίου), αποτελεί πλέον θεσμό για τη Δυτική Αττική, αφού πραγματοποιείται με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία δύο χρόνια στο Δήμο Περιστερίου.

 

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (θα πραγματοποιηθεί ειδική τελετή βράβευσης Παραολυμπιονικών αθλητών του Πεκίνου).

 

Στόχος της Διοργάνωσης είναι εκτός της κοινωνικοποίησης μέσω του αθλητισμού που θα περιλαμβάνεται στο κυρίως πρόγραμμα της εκδήλωσης και η ευαισθητοποίηση τόσο των ενήλικων αλλά κυρίως των παιδιών, τα οποία θα αποτελέσουν τους δέκτες και αυριανούς μεταλαμπαδευτές μίας νέας αντίληψης για τα ΑμΕΑ.

 

Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να παρευρεθείτε και να παρακολουθήσετε την εκδήλωση αυτή.

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε ως εξής;

·         Κοινωνικές Συνεταιριστικές Δραστηριότητες Ευπαθών Ομάδων «ΕΔΡΑ», τηλ/φαξ: 210-5913826, e-mail: mko.edra@gmail.com (κα. Γκούτσιου Αριστέα, Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων κιν: 6936 784724)

·         Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων, τηλ/φαξ:  210 8664100, 210-9828150, Ε-mail: adapted_activities@hotmail.com (κα. Γιαννακοπούλου Κατερίνα κιν.6932-242414)

 

 

 

ΜΕ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

 

ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ



 

 

 

Υπό την αιγίδα της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής:


 

 

Χορηγός Επικοινωνίας:

 Ant1 97.2 FM

 



 

 

 

Με την ευγενική υποστήριξη της:

Coca Cola 3E



 



















 


Δείτε συνημμένα περισσότερες πληροφορίες



--
Για την Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. "ΕΔΡΑ"

Γκούτσιου Αριστέα
Υπεύθυνη Δημ. Σχέσεων
Γαστούνης & Γουμενίτσης 14, 121 31 Περιστέρι
τηλ./φαξ: 210-5913826, κιν.: 6936 784724
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.edra-coop.gr


Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία του φορέα μας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.



Η «ΕΔΡΑ» είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δραστηριοποιείται στο χώρο της Ψυχικής Υγείας και Νοητικής Υστέρησης, στην περιοχή της Δυτικής Αττικής από το 2001, με στόχο τη συναισθηματική και πρακτική υποστήριξη ατόμων με Προβλήματα Ψυχικής Υγείας. Η δράση του επικεντρώνεται στην κοινωνική επανένταξη ατόμων με ψυχοκοινωνικά προβλήματα και τον αποστιγματισμό της ψυχικής ασθένειας, στηρίζοντας άτομα με νοητική υστέρηση και ψυχολογικά προβλήματα και παιδιά με αναπτυξιακές δυσκολίες και μαθησιακά προβλήματα. Ο Οργανισμός αποτελείται από 5 δομές:  2 οικοτροφεία που λειτουργούν στα πλαίσια της αποασυλοποίησης, ένα Κέντρο Ημέρας ανοιχτό προς την κοινότητα, και δύο Κέντρα για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες.

 



Το έργο της δημιουργίας και λειτουργίας των Οικοτροφείων υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Υγεία-Πρόνοια» 2000-2006 του Γ΄ Κοινοτικού Πλαισίου, στον Άξονα Προτεραιότητας 2, Μέτρο 2.1 για την «Αποασυλοποίηση και κοινωνικοοικονομική (επαν)ένταξη ψυχικά ασθενών» με συγχρηματοδότηση 75% από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό ταμείο (ΕΚΤ) και 25% από το Υπουργείο Υγείας Πρόνοιας.