Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 01:13:11

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου

Fuzz Mahal
Black Stone Machine
The Fantastic Terrors
Blossom Death

Είσοδος 6ε με μπύρα
Πόρτες 20:30

Blackbird Underground
Music Stage (BUMS)
Ακαδημίας 98-100 , πλησίον πλ.Κάνιγγος
Στάσεις Μετρό Ομόνοια & Πανεπιστήμιο

***
FUZZ MAHAL

Οι Fuzz Mahal σχηματίστηκαν το Μάρτιο του 2017 στην Αθήνα. Τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς, μπήκαν στο στούντιο για να ηχογραφήσουν το πρώτο τους άλμπουμ, το οποίο κυκλοφόρησε σε ψηφιακή μορφή τον Φεβρουάριο του 2018. Ο ήχος τους είναι Heavy/Stoner Rock, με αρκετές επιρροές και από άλλα είδη της Rock. Οι Fuzz Mahal είναι οι: Περικλής Ζυγούρης στα φωνητικά, Διονύσης Τσαρούχης στην κιθάρα, Παύλος Καπέλης στο μπάσσο και Νίκος Καρβουνόπουλος στα ντραμς. Για περισσότερα ακολουθήστε τα παρακάτω:

https://fuzzmahal.bandcamp.com
https://www.facebook.com/fuzzmahal/
https://www.artistictown.gr/2019/03/fuzz-mahal.html
https://www.youtube.com/channel/UCr2ozYKjOoNES6oGHcD5ZQw

***
BLACK STONE MACHINE

Οι BLACK STONE MACHINE δημιουργήθηκαν τέλη Απριλίου του 2019 από τον Alex(κιθάρα/ φωνή), τον Νίκο(τύμπανα) και τον Γιώργο(κιθάρα). Τον Μάιο του 2019 την σύνθεση ολοκλήρωσε ο Μιχάλης (μπάσο). Τον ίδιο μήνα η μπάντα μπήκε ςσα Feedback Sound Studios ηχογραφώντας το πρώτο τους Single το οποίο περιέχει 2 κομμάτια. Ακολούθησαν συναυλίες στο Βερολίνο, Λάρισα, Βόλο και Αθήνα. Αυτή την στιγμή η μπάντα είναι στην διαδικασία σύνθεσης και τον Νοέμβριο θα ξεκινήσουν οι ηχογραφήσεις για τον πρώτο δίσκο, ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2020 και θα ακολουθήσουν συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό!
BLACK STONE MACHINE online:
http://facebook.com/blackstonemachine/
https://blackstonemachine.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/channel/UCwNYl5qwmy6J83wKzVp-b4w
https://www.instagram.com/blackstonemachine
https://soundcloud.com/blackstonemachine

***

The Fantastic Terrors

The Fantastic Terrors – The Yodeler / Empty Refrigerator Sunday (2019 / Ikaros Records) «Do it right and do it proper!»

Σε βινύλιο αποτύπωσαν οι Fantastic Terrors την πρώτη τους κυκλοφορία, με το δικό τους κολλώδες μείγμα από πρωτόγονο punk, βαρύ blues, βρωμιάρικο metal και εκσυγχρονισμένο rock ‘n’ roll.

Το επτάιντσο δισκάκι από Ikaros Records φέρει τα τραγούδια “The Yodeler” και “Empty Refrigerator Sunday”, που είναι ήδη γνωστά στο κοινό χάρη στα αντίστοιχα δημοφιλή βίντεο κλιπ στο youtube. Θα σας το ομολογήσει η ίδια η μπάντα, μεγαλωμένη στα νότια προάστια της Αττικής, την Νέα Σμύρνη και το Φάληρο: «Κάτι μας συνέβη όταν ακούσαμε στην εφηβεία τραγούδια των Misfits από τους Metallica και έκτοτε παίζουμε μαζί.»

Η ηχοληψία και η παραγωγή των τραγουδιών έγινε στο Soundflakes Studio από τον John Mcris (a.k.a. Satrigiannis, Anorimoi) και το mastering από τον Steve Lado (Tardive Dyskinesia). Το εντυπωσιακό εξώφυλλο φιλοτέχνησε ο Kostis K. (Last Rizla).
Το συγκρότημα ήδη ηχογραφεί το επερχόμενο ντεμπούτο άλμπουμ του με τίτλο “Feelin' The Delta Punk” και ετοιμάζεται για τις συναυλίες του φθινοπώρου.

http://www.thefantasticterrors.com
https://www.facebook.com/thefantasticterrors
https://thefantasticterrors.bandcamp.com/releases
https://open.spotify.com/artist/61dTavOwTHvrlzZOtSfKUc?si=94bVEwCbSnCZDhrR8Xp89g

***
Blossom Death
Southern Gothic Metal band from Athens / Greece

Οι Blossom Death θεωρούνται μία μείξη από Νότιο ροκ και Gothic μέταλ, χρησιμοποιόντας αρκετά στοιχεία από Heavy Thrash, Stoner και Melodic Death.

Στις επιρροές τους περικλείονται οι μπάντες Paradise Lost, Metallica, Lynyrd Skynyrd, Rotting Christ, Iron Maiden, Nightstalker, Evanescence, Black Stone Cherry, Kyuss, Katatonia και οι As I Lay Dying.
Είναι μία από τις πρώτες μπάντες της ελληνικής μέταλ σκηνής που προσπάθησε να αναμείξει τον ήχο της Southern Rock με τις μελωδίες της Gothic Metal, δημιουργώντας ένα πιο ευρωπαϊκό είδος της Southern Gothic μουσικής, χωρίς όμως να χάσει το αρχικό του αμερικάνικο στοιχείο.
Στις αρχές του 2019 η μπάντα ηχογράφησε τα πρώτα της κομμάτια All that I want, Pad out και Mistaken με τον Διονύση Χριστοδουλάτο της CFN Recordings Studio.

Αργότερα τον ίδιο χρόνο ανακοινώθηκε απο την ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία Sleaszy Rider Records η σύναψη συμβολαίου για την ψηφιακή κυκλοφορία του πρώτου τους EP και την κυκλοφορία ενός ολόκληρου CD και ψηφιακού άλμπουμ μέσα στις αρχές του 2020.

Το lineup αποτελούν οι: Κώστας Κάτοικος (Μπάσο-Φωνητικά - Στίχοι), Μαρίτα Μακαρονίδη στα φωνητικά, Μάνος Γοναδάκης Lead Guitar, Μάνος Κιρίτογλου Rythm Guitar, Αρτζι Δελληγιανόπουλος στα τύμπανα

Facebook page: https://www.facebook.com/BlossomDeathBand/
https://www.youtube.com/channel/UCYwt3eqY_SHFvREDDItjKEg

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

No any anniversary today

flashback

Φιλικά sites

Facebook