Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 12:51:51

Tο νέο σόλο τραγούδι από τον κιθαρίστα των TESLA , Frank Hannon,είναι το "Electric Chair". Το κομμάτι θα περιέχεται στο νέο άλμπουμ των FRANK HANNON Band, με την ονομασία "World Peace". και το οποίο θα είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία στο παρακάτω Link

Σε μια έκρηξη δημιουργικής ενέργειας, ο κιθαρίστας Frank Hannon άρχισε να γράφει τη δική του "παρτίδα" τραγουδιών λίγο μετά την κυκλοφορία του τελευταίο άλμπουμ της, μπάντας των TESLA "Simplicity" τον Ιούνιο.

Ενώ βρισκόταν στο δρόμο για την περιοδεία κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού το 2014, ο Frank πέρασε πολλές μοναχικές ώρες σε δωμάτια του ξενοδοχείου του, σημειώνοντας μουσικές ιδέες σε ένα μηχάνημα εγγραφής σε ενα σκληρό δίσκο, Ηταν τόσες πολές οι ιδέες για τραγούδια που κυριολεκτικά "έγραφε" στο μυαλό του εως και πέντε λεπτά πριν βγεί στην σκηνή με τους TESLA .

Μετά την επιστροφή στο σπίτι, ο Φρανκ ήξερε ότι είχε μια παρτίδα με καλό υλικό, έτσι ώστε τα σημερινά μέλη της FRANK HANNON BAND Aaron Leigh (μπάσο) και Kelly Smith (τύμπανα), τον ακολούθησαν στο στούντιο για να βοηθήσουν να γίνουν ενα νεο άλμπουμ .

το βίντεο του τραγουδιού μπορείτε να το δείτε εδω

 

Σάββας Συνοδινός

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

No any anniversary today

flashback

Φιλικά sites

Facebook