Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024, 12:24:10

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

Οι αναταράξεις στο "στρατόπεδο" των SoundtrucK συνεχίζονται

Γιώργος Μπούνταλης.       Πρώην μέλη των Soundtruk       Αλεξ Παπαλεξίου

Μια απο τις καλύτερες μπάντες στο Ελληνικό μουσικό στερέωμα, (ταπεινή μας άποψη) αλλάζει μορφή, η μπάντα που αγαπήσαμε περνάει σε ενα διαφορετικό επίπεδο απο το ξεκινημά της.Με εναν απο τους καλύτερους δίσκους των τελευταίων ετών (τουλάχιστον για τα ελληνικά μουσικά δρώμενα) στις αποσκευές της, και με έτοιμα νεα τραγούδια για να κυκλοφορήσει το δεύτερο άλμπουμ ανακοινώνει και μια αποπομπή.

Για εμάς που παρακολουθούμε την μπάντα χρόνια, μας στεναχωρεί το γεγονός και μας γεμίζει ανάμεικτα συναισθήματα γιατί η συγκεκριμένη μουσική παρέα μας έδωσε υπέροχες μουσικές, γεμάτες συγκινήσεις, θυμίζουμε (Open act στους Lynyrd Skynyrd ) .Παράλληλα όμως σεβόμαστε και τις επιλογές τους που πιστεύω να είναι για το μουσικό καλό ολων.

Να είστε καλά παιδιά, και εσείς που είσαστε στην μπάντα, και εσείς που αποχωρήσατε, ενα νεο και δημιουργικό ξεκίνημα για όλους, εμείς περιμένουμε με ιδιαίτερη ανυπομονησία το δεύτερο άλμπουμ του γκρούπ ,αλλά και τις επόμενες μουσικές δραστηριότητες των φίλων Μπούνταλη και Παπαλεξίου

Η νεα ανακοίνωση της μπάντας που αναφέρει οτι φεύγει απο το γκρούπ και ενας απο τους δύο κιθαρίστες, ο Γιώργος Μπούνταλης.

 

Η ανακοίνωση της μπάντας είναι η εξής

"Trucks always roll and this inevitably means that sometimes parts need to be replaced. After five rockin' years SoundtrucK decided to part ways with guitarist George GB Mpountalis. George is a key part of Soundtruck's route and will always remain a good friend! Take care brother!"


Τα φορτηγά πάντοτε ταξιδεύουν και αυτό σημαίνει οτι αναπόφευκτα κάποια μέρη τους πρέπει να αντικαθίσταται. Μετα απο 5 χρονια οι SoundtrucK αποφάσισαν να χωρισούν τους δρομους τους, με τον κιθαριστά της μπάντας Γιωργο Μπουνταλη. Ο Γιωργος θα ειναι παντα βασικό μέρος της διαδρομης των SoundtrucK και παντα θα μεινει καλος φιλος. Να προσεχεις αδερφε!

 

Σάββας Συνοδινός