Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024, 04:10:24

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

Τι συμβαίνει στο "στρατόπεδο" των "Soundtruck" ?

Μουσικό νεο το παρακάτω, που στο χώρο του Southern hard rock αποτελεί Είδηση .

Ο Αλεξ Παπαλεξίου ο εξαιρετικός ντράμερ της γνωστής μπάντας των "Soundtruck" αποχωρεί. Σε εμας που ανήκουμε και "γνωρίζουμε" πράγματα σε αυτό τον μικρό μουσικό (απο άποψη πληθυσμού) χώρο είναι ενα νεο που μας στεναχωρεί και μας ξαφνιάζει. Ενα απο τα πέντε στελέχη της μπάντας που έκανε support στους θρυλικούς Skynyrd, γράφοντας την ακόλουθη ανακοίνωση στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, αλλάζει την εως τώρα "μορφή" των επιτυχημένων "Soundtruck"

"Μετά από 5 όμορφα, γεμάτα, δημιουργικά χρόνια, ήρθε πλέον η ώρα ν' αποχωριστώ την αγαπημένη μου μπάντα, τους SoundtrucK . Τους ευχαριστώ για όσα μου χάρισαν και μ' άφησαν να τους χαρίσω, και τους εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια στην επιτυχημένη πορεία που είμαι σίγουρος ότι θα έχουν."

Οι λόγοι της αποχώρησης δεν είναι γνωστοί,, πληροφορίες λένε οτι υπήρξαν διαφωνίες, κυρίως σε μουσικές επιλογές καλλιέργώντας αρνητικό σκηνικό στην μπάντα και δημιούργησαν τριγμούς .Ας ελπίσουμε οι τριγμοί να μην επεκταθούν.

Η ανακοίνωση του γκρούπ είναι η παρακάτω

" Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι Παπαλεξίου Alex δεν θα είναι πλέον μέρος του συγκροτήματος Soundtruck. Alex θα συνεχίσει μια ξεχωριστή διαδρομή από τώρα και στο εξής, μετά από πέντε χρόνια δημιουργικής ενασχόλησης μουσική με το συγκρότημα. Αγαπάμε τη φιλία του και θα είναι πάντα ένα θεμελιώδες μέρος της Soundtruck με το δικό του μουσικό χαρακτήρα. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε ό, τι έρχεται μετά."

Αλεξ ξέρεις καλά πόσο σε εκτιμάμε και σεβόμαστε την αποφαση σου να φύγεις απο την σπουδαία μπάντα που Και με τη δική σου συμβολή έγινε σπουδαία.Πιστεύουμε οτι η απόφαση σου θα είναι για καλό της μπάντας αλλά και δικό σου.Οτι καλύτερο σ εσενα και στην γκρουπάρα .Ισως κάποια στιγμή ξανασμίξετε

Εμείς σαν SouthernRock.gr παραμένουμε υποστηρικτές/φίλοι και συνοδοιπόροι σε ενα μουσικό ταξίδι παρέα με σένα αλλά και με ενα Φορτηγό γεμάτο μουσικές απο ουισκι και μυρωδιές αμερικάνικου νότου.

 

Σάββας Συνοδινός