Σάββατο, 4 Μαΐου 2024, 10:01:49

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

Διάφορα νέα του Southern rock

Oι Lynyrd Skynyrd θέλουν το φθινόπωρο να ξαναμπούν στο στούντιο για να βγάλουν το καινούριο άλμπουμ.

Ο τραγουδιστής και στιχουργός Will Hoge που  τραυματίστηκε στις 21.08 από αυτοκίνητο που έκανε προσπέραση ,καθώς επέστρεφε από το στούντιο με τη μηχανή του τώρα παει καλύτερα  .

Ο Μolly Hachtet στην περιοδεία του που θα κάνει θα κάνει στάση στην Γερμανία

Κυριακή,07.12. στη σκηνή του Μονάχου

Δευτέρα, 08.12 στη Νυρεμβέργη

Τετάρτη, 10.12 στην αίθουσα Aschaffenburg

Πέμπτη,  11.12. στο Forum στη Βόννη

Παρασκευή, 12.12. στο Aladin Βρέμη

Σάββατο, 13.12 στην αίθουσα Columbia στo Bερολίνο

Την 40χρονη παρουσία του συγκροτήματος θέλουν να γιορτάσουν τον επόμενο χρόνο κατά την διάρκεια των συναυλιών στο Beacon Theatre της Ν.Υόρκης με πολλούς προσκεκλημένους  οι Allman Brothers.Σύμφωνα με τον Warren Haynes είναι έτοιμο το υλικό για το ,,μισό'' άλμπουμ και περιμένει να ηχογραφηθεί.

Στο Online-μουσικό περιοδικό Hooked-On Music γίνεται αναφορά για την εμφάνιση των Dickey Betts & Great Southern και υπάρχουν και φωτογραφίες.

O Jimmie Van Zant κυκλοφόρησε (το δημοσιευσαμε τους προηγούμενους μήνες) το δεύτερο Album του My name is Jimmie.Για να το κατεβάσει κανείς (Download) πρέπει να πληρώσει, καθώς όλες οι προσπάθειες για να βρεθεί μια δισκογραφική εταιρεία πήγαν χαμένες.Στην ιστοσελίδα www.jimmievazant.net  μπορεί κανείς να κατεβάσει τραγούδια (περίπου 35 MB) σαν ZipFile,και μπορεί κανείς να πληρώσει με Paypal.