Σάββατο, 18 Μαΐου 2024, 09:07:52

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

Τι λέει ο Sammy Hagar για τους Van Halen

O Sammy Hagar δηλώνει πως η μπάντα Van Halen παίρνει « λανθασμένες αποφάσεις».Ο Sammy Hagar που  ήταν παλαιότερα τραγουδιστής της μπάντας μίλησε πρόσφατα για το Κλασικό Ρόκ.

Επανεκτιμήθηκε για τη φημολογούμενη διαμάχη η οποία κατέληξε στο τέλος της συνεργασίας του με το group, για τα αισθήματά του για τον μπασίστα Michael Anthony που είχε αποκλειστεί από το τελευταίο reunion tour και για το δικό του ανερχόμενο project που χαρακτήριζε τον Anthony και τους υπόλοιπους.

Όσο αφορά την υποτιθέμενη διαμάχη σε ένα  αεροπλάνο ανάμεσα στον Hagar και στον κιθαρίστα Eddie Van Halen κατά τη διάρκεια ενός tour που έκανε το group το 2004 ο οποίος σύμφωνα με τις φήμες προσπάθησε να σπάσει  το παράθυρο του αεροπλάνου ο Hagar είπε: «Ναι είναι αλήθεια! Προσπάθησε να σπάσει το παράθυρο με το χέρι του μέχρι που το πλήγωσε....Αρνήθηκα να ξαναπετάξω με αυτόν τον τύπο. Ήταν μεθυσμένος και εντελώς εκτός εαυτού. Ήταν εντελώς αποτυχημένος. Σε τέτοιο βαθμό έφτανε η αποτυχία του ώστε ήταν πράγματι αρκετά ηλίθιος  για να πάρει στο λαιμό του 12 ανθρώπους. Δεν πρέπει να επιτρέπεται σε ανθρώπους που συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο να πετάνε με αεροπλάνα και πιθανότατα δεν μπορούν , όμως εμείς πετούσαμε ιδιωτικά».

Ο Hagar πρόσθεσε ότι από κει και πέρα έφυγε από την μπάντα, αλλά έπρεπε ακόμη να εμφανιστεί σε 40 shows  και «δεν μπορούσε να απογοητεύσει τους θαυμαστές του».Όμως επέμενε να πετάει χωριστά σε όλο το υπόλοιπο ταξίδι.