Σάββατο, 18 Μαΐου 2024, 16:51:26

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

Ο Keith Richards εμφανίστηκε στις 28 Οκτωβρίου

Ο Keith Richards εμφανίστηκε στις 28 Οκτωβρίου στη δεύτερη  ετήσια εκδήλωση του Musicians Hall of Fame στο Nashville, Tennessee σύμφωνα με την εφημερίδα Tennessean. Η σημερινή συγκέντρωση στο Schermerhorn Symphony
Center
θα τιμήσει τους καλλιτέχνες Duane Eddy, Billy Sherrill, Booker T. and The MGs, the Crickets, Al Kooper, the Memphis Horns, και  the Muscle Shoals Rhythm Section.
Εκτός από τον Richards και τους συναθροιζόμενους καλλιτέχνες, εμφανίστηκαν και οι Percy Sledge, George Jones, Barbara Mandrell, Phil Everly, Eddie
Floyd, Melinda Doolittle, Lee Ann Womack, Kix Brooks
και πολλοί άλλοι.

Το Musicians Hall of Fame αναγνωρίζει την συνεισφορά των studio μουσικών στη μουσική αλλά και γενικά την καριέρα των καλλιτεχνών.Ο πρώην μάνατζερ του Ron Wood, o Nick Cowan θα εκδώσει τα απομνημονεύματά του για τη ζωή του με τους Stones και θα ονομάζεται  Fifty Teabags And A Bottle Of Rum στις 30 του Οκτώβρη.

Το NME.com τύπωσε ένα μέρος του βιβλίου που περιγράφει τη ζωή πίσω από τη σκηνή για το συγκρότημα την εποχή της περιοδείας του συγκροτήματος για το άλμπουμ Tattoo You. « Ο Keith θα περάσει τη νύχτα του ακούγοντας μουσική με μερικούς φίλους του. Η σουίτα του δεν είναι προσβάσιμη εκτός και αν έχει χορηγηθεί  πρόσκληση.

Όταν η άδεια χορηγείται έχει την ισχύ βασιλικού διατάγματος. Η σουίτα του Ronnie είναι κάτι σαν κεντρικός χώρος για πάρτι. Όλη τη νύχτα, κάθε νύχτα, η πόρτα είναι ανοιχτή για όποιον θέλει να πιει και περισσότερο. Σε κάθε πόλη οι φίλοι των πάρτι του Ronnie είναι σαν να εμφανίζονται από το πουθενά.