Κυριακή, 5 Μαΐου 2024, 17:29:39

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

Def Leppard μαζί με Taylor Swift

Def Leppard και η Taylor Swift θα μοιραστούν την σκηνή στο CMT Crossroads
Def LeppardTaylor SwiftΜια απίθανη ένωση δύο μουσικών ταλέντων, οι βρεταννοί μύθοι του rock, Def Leppard συνεργάστηκαν με την σούπερ σταρ της country   για ένα επεισόδιο των Crossroads CMT που σχεδιάζεται να βγεί στον αέρα στις 7 Νοεμβρίου ωρα 9 μ.μ. EST σε CMT.
Το show μαγνητοσκοπήθηκε πρόσφατα  σε ένα standing-δωμάτιο στο Nashville και σύμφωνα με την Swift Taylor εκπλήρωσε ένα «όνειρο παιδικής ηλικίας», να είναι δηλαδή στο ίδιο στάδιο με τον τραγουδιστή Joe Elliot των Def Leppard και την μπάντα του. Σύμφωνα με το σχήμα της επίδειξης, οι δύο διαφορετικοί καλλιτέχνες τους ένωσε η  κοινή αγάπη  για καλή την καλή μουσική, και μεταξύ των άλλων απόδωσαν μαζί τραγούδια όπως “Photograph,” “Pour Some Sugar On Me,” “Hysteria,” “Picture to Burn,” and “Love Story,”
«Η παράλληλη εμφάνιση με τους Def Leppard ήταν τρομερή!» Δήλωσε η Swift. «Ήταν το πιό cool πράγμα στον κόσμο να είσαι στην ιδια σκηνή με τους DEf , επειδή για τα προηγούμενα δύο έτη, προτού να πάμε στη σκηνή ακούμε Def Leppard και μετά φεύγαμε χοροπηδώντας .ενώ τώρα παίζαμε μαζί, στο ίδιο στάδιο. Ήταν το πιό καταπληκτικό αίσθημα στον κόσμο, και όλοι προσπαθούσαμε ακριβώς να ενεργήσουμε με τον καλύτερο τρόπο ολη την διάρκεια του Show 
απο την άλλη Ο Elliot των Leppard είχε παρόμοια συναισθήματα. «Ηταν απόλυτη ευχαρίστηση η συνεργασία με την Taylor και την μπάντα της που είναι ένα μεγάλο σύνολο μουσικών,» Elliot είπε. «Ο ίδιος και η Taylor συνδυάστηκαν πραγματικά καλά μαζί, και οι μουσικοί τους . είμαι πραγματικά ευτυχής  που είχαμε την ευκαιρία να το κάνουμε αυτό.»
CMT Crossroads παρουσιάζουν ζευγάρια απο αστέρια της country μουσικής με καλλιτέχνες από άλλα είδη μουσικής, συμπεριλαμβανομένου ποπ, του rock και του R& Β, και τους βάζει μαζί σε μια σκηνή για να παίξει ο ένας τηνμουσική του άλλου . Το Def Leppard και η Swift Taylor συμπληρώνουν έναν εντυπωσιακό κατάλογο καλλιτεχνών που έχουν δέσει τα προηγούμενα επεισόδια, συμπεριλαμβανομένου του Robert Plant και Allison Krauss, Bon Jovi και Sugarland, John Fogerty και του Keith Urban, Kelly Clarkson και Reba McEntire, Joss Stone και LeAnne Rimes, και Sara Evans