Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 20:23:40

Ο Van Morrison έχει ανακοινώσει την κυκλοφορία άλλου ενός τραγουδιού εναντίον της απαγόρευσης κυκλοφορίας. Σε συνεργασία με τον Eric Clapton το "Stand and Deliver" έρχεται στις 4 Δεκεμβρίου και θα υποστηρίξει την καμπάνια του μουσικού οργανισμούMorisson's Save Live Music. Το τραγούδι συνέθεσε ο Morisson και είναι σε εκτέλεση του Clapton.

Το "Stand and Deliver" είναι το τέταρτο τραγούδι που ενάντια στο παγκόσμιο lockdown για την εμπόδιση της εξάπλωσης του Covid 19. Ακολουθεί τα "Born to Be Free" ,"As I Walked Out" και " No More Lockdown" με τα οποία κατηγόρησε την Βρετανική Κυβέρνηση για την αρπαγή της ελευθερίας μας.
Τα τρία τραγούδια έχουν υποστεί κριτική, ακόμη και από τον Υπουργό Υγείας της Βόρειας Ιρλανδίας Robin Swann, που τα χαρακτηρίζει ως επικίνδυνα. Όπως είπε ο Swann στο BBC : Δεν ξέρω από που έχει πληροφόρηση παρά μόνο από τα συναισθήματα του, αλλά το είδος του μηνύματος είναι επικίνδυνο. Όπως αναφέρεται και στο περιοδικό Rolling Stone, ο Morrison για πολλές δεκαετίες έχει εκφράσει τα παράπονά του μέσω του τραγουδιού, αλλά αυτήν την φορά με την μέθοδο της έκφρασης που προτίμησε,μπορεί να βλάψει κάποιους.

Για το Southenrock.gr Irene Johnson

 

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

No any anniversary today

flashback

Φιλικά sites

Facebook