Τρίτη, 30 Απριλίου 2024, 21:28:07

Επερχόμενες Συναυλίες

<<  Μάιος 2024  >>
 Δε  Τρ  Τε  Πε  Πα  Σα  Κυ 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PRIMAL FEAR & LUCA TURILLI'S RHAPSODY Live In Buenos Aires, 2016

Live In

“Teatro Flores”

Buenos Aires, Argentina

4-September-2016

 

Αποκλειστική live ανταπόκριση από το Buenos Aires.

Επιτέλους έφτασε η πολυπόθητη Κυριακή 4 του Σεπτέμβρη, (μια ψυχρή χωρίς ηλιοφάνεια μέρα), ώστε να δούμε από κοντά έναν από τους αγαπημένους μου κιθαριστές. Τον Luca Turilli με το συγκρότημα του, μετά την αποχώρηση του από τους Rhapsody Οf Fire, μαζί με τους Primal Fear, εδώ στο Buenos Aires. Τα δύο σχήματα έκαναν μια περιοδεία σε 12 χώρες της Λατινικής Αμερικής, συνολικά πριν επιστρέψουν και πάλι στην Ευρώπη. Βρεθήκαμε στο χώρο του live και πάλι πρώτοι στο venue στη 13:00 το μεσημέρι, μαζί με τον φίλο μου Alan Baez, έχοντας εξασφαλίσει φυσικά είσοδο, άλλα και meet & greet για τα συγκροτήματα. Το meet & greet ήταν προγραμματισμένο για τις 16:30, σιγά-σιγά καταφθάνουν και οι πρώτοι οπαδοί, ενώ δυστυχώς αρχίζει και το ψιλόβροχο, εντωμεταξύ έχουν έρθει και τα συγκροτήματα για το απαραίτητο soundcheck… ενώ η ώρα περνά βασανιστικά αργά… γύρω στις 17:00, μας επιτρέπουν την είσοδο ώστε να προετοιμαστούν όλα για το meet & greet.

Πρώτοι έρχονται οι Primal Fear και μετά οι Luca Turilli’s Rhapsody, όλοι τους πολύ κεφάτοι και χαμογελαστοί, μοιράζουν σε όλους φωτογραφίες και αυτόγραφα και αποχωρούν, αφήνοντας μας όλους εκεί, πολύ ικανοποιημένους για τις ξεχωριστές αυτές μοναδικές στιγμές.

Κατευθυνόμαστε στον ημιώροφο ώστε να απολαύουμε άνετα το show, με πολλές φωτογραφίες όπως πάντα. Γύρω στις 18:30 ανοίγουν οι πόρτες για όλους και στις 19:00 ανοίγουν τη βραδιά Legion Sky ένα πολλά υποσχόμενο Μelodic Ρower σχήμα με ένα CD στο ενεργητικό τους, να τους τσεκάρετε οπωσδήποτε. Αφού παίζουν 6 τραγούδια αποχωρούν, ώστε ν’ ανέβουν οι γνωστοί στο κοινό της αργεντινής Isidris, ένα πιο Αmerican Μetal με πολλά live στο ενεργητικό τους και το κοινό αρχίζει να ζεσταίνετε, ενόψει Luca. Γύρω στις 20:45 ανεβαίνουν στη σκηνή οι Luca Turilli’s Rhapsody, με ένα καταιγιστικό set από 16 τραγούδια, ανοίγοντας με την εισαγωγή "Nova Genesis" και κλείνοντας με το "Emerald Sword", συμπεριλαμβανημένων και τριών solo (drums, κιθάρας και μπάσου). Έπειτα γύρω στις 22:15, ανεβαίνουν στο σανίδι του “Teatro Flores” οι Primal Fear, από τους οποίους δυστυχώς απολαύσαμε προσωπικά μόλις τρία τραγούδια τα “Countdown To Insanity”, “Final Embrace” και “In Metal We Trust”, διότι πολύ απλά έπρεπε να φύγουμε για να προλάβουμε το τελευταίο τρένο του γυρισμού. Εύχομαι εννοείτε να ξανά περάσουν από την Αργεντινή, όπως και οι ίδιοιάλλωστε δήλωσαν ότι θα έρθουν και πάλι στην επομένη τους περιοδεία.

Luca Turilli’s Rhapsody... live set-list

Nova Genesis (Ad Splendorem Angeli Triumphantis)

Knightrider Of Doom

Rosenkreuz (The Rose And The Cross)

Land Of Immortals

Unholy Warcry

Son Of Pain

Prometheus

Drum Solo

Il Cigno Nero

Luca Turilli Guitar Solo

The Pride Of The Tyrant

Demonheart

Bass Solo (Matrix)

Dawn Of Victory

Quantum X

Emerald Sword

 

 

Για το Southern-Rock.GR: Νίκος Παπαδόπουλος.

Μεταφορά/προσαρμογή κειμένου : Ηλίας Κωστόπουλος.