Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 14:39:54

Επερχόμενες Συναυλίες

<<  Απρίλιος 2024  >>
 Δε  Τρ  Τε  Πε  Πα  Σα  Κυ 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Skysent LU και Epitalkers live στις18/5 στο revenge of rock (review)

 

imga0011

 

Ξεκίνησα μί ακόμη φορά για το Revenge (18 Μαίου), περιμένοντας πως και πως να γνωρίσω τους νέους για μενα "Epitalkers", αλλά κυρίως για να δω ακόμη ενα live των αγαπημένων "Skysent LU". Σας εχω ξαναμιλήσει για το γκρουπ αυτό, που είναι άλλωστε απο τα πιο ελπιδοφόρα στην Ελληνική Hard rock-metal σκηνή. 

Ξεκίνησα μί ακόμη φορά για το Revenge (18 Μαίου), περιμένοντας πως και πως να γνωρίσω τους νέους για μενα "Epitalkers", αλλά κυρίως για να δω ακόμη ενα live των αγαπημένων "Skysent LU". Σας εχω ξαναμιλήσει για το γκρουπ αυτό, που είναι άλλωστε απο τα πιο ελπιδοφόρα στην Ελληνική Hard rock-metal σκηνή.

Image 

Το live ξεκίνησε με μια μικρή κλασσική καθυστέρηση. Ήταν περίπου 11:30 όταν ανέβηκαν στο stage οι "Epitalkers" που με το intro τους (Dr Who theme) μας έδειξαν οτι είχαν κέφια και θα περνούσαμε καλά.

Η μπάντα έπαιξε με ακόμα περισσότερη ενέργεια μετά από κάποια τραγούδια και πια όταν ακούσαμε το "Say just words", η προσέλευση του κόσμου μεγάλωνε. Μια απο τις καλύτερες στιγμές, το "I wanna be your Dog", αφού η διάθεση του κοινού είχε αρχίσει να ανεβαίνει πολύ.

Image 

Το γκρουπ έπαιξε αρκετά καλά, πιστεύω ομςς οτι ηταν αρκετά «σφιγμένοι» με αποτέλεσμα  στο θέμα της σκηνικής παρουσίας να υπάρχει μια μικρή δυσκαμψία που ευκολα προσπερνιέται

Στα δικά τους τραγούδια απο το επερχόμενο EP τους “Four pints & a scotch”, παρατήρησα ότι έχουν πολύ καλές ιδέες στην ενορχήστρωση. Μια απο τις διασκευές όμως που μου άρεσε ιδιαίτερα (Αμερικάνικος Νότος γαρ), με το οποίο έκλεισαν το live τους, ήταν το "Sharp dressed man" απο τους υπέροχους ΖΖ-Top.

 Image

Η ώρα έφτασε περίπου 12.30 και η αλλαγή στην σκηνή ηταν επιβεβλημένη.

Οι "Skysent LU", με το μοναδικό τους εισαγωγικό videaki μας ταξίδεψαν στο χρόνο. Αμέσως το κοινό ανέβασε "στροφές" και η ατμόσφαιρα “ηλεκτρίστηκε" με το “Punishment", το οποίο αξίζει να σημειώσουμε ότι είναι και ένα από τα τραγούδια του πολύ αξιόλογου πρώτου άλμπουμ τους.

Συνέχισαν με τους υπέροχους Κinks και το "You really got me", σε μια πιο σκληρή έκδοση.

Image 

Ακολούθησε μια εναλλαγή δικών τους τραγουδιών με διασκευές (μπορείτε να δείτε παρακάτω και την playlist) με μια πολύ καλή απόδοση της μπάντας. Τη σκηνική παρουσία για μια ακόμα φορά "έκλεψε" ο κιθαρίστας Κ. Καραπέτσας, με διαφορά στήθους απο τον πολύ καλό τραγουδιστή της μπάντας Ν. Εμμανουήλ, ενώ και τα άλλα παιδιά συμπαρασύρθηκαν ανάλογα απο το ζωηρότατο προαναφερθέν δίδυμο.

Image 

Η μπάντα έπαιξε με δυναμισμό και ενέργεια, οπως άλλωστε κάνει κάθε φορά, αλλά και με το ανάλογο χιούμορ που τους χαρακτηρίζει με το κοινό, και εδωσε τον καλύτερό της εαυτό πράγμα που είχε από το κοινό την ανάλογη ανταπόκριση.

Image 

Μπορούμε να πούμε με μια λέξη οτι η πεντάδα των "Skysent LU" είναι

απολαυστική μουσικά, παρόλο που είναι αρκετά νέοι.

Την επόμενη φορά που θα ακούσετε οτι παίζουν κάπου, μπείτε στον κόπο να τους ακούσετε! Ειλικρινά αξίζουν!

 Image

track list: Skysent LU

 

1. Punishment (Skysent LU)

2. You really got me (The Kinks cover)

3. Loneliness of my heart (Skysent LU)

4. Purple haze (Jimmy Hendrix cover)

5. Bob’s adventures (Skysent LU)

6. No more mr.nice guy (Alice Cooper cover)

7.Better by you, better than me (Judas Priest cover)

8. Few moments (Skysent LU)

9. Fairytales (Skysent LU)

10. On the hunt (Lynyrd Skynyrd cover)

11. Turn the page (Metallica cover)

12. Two seconds late (Skysent LU)              

13. Stone the crow (Down cover)

14. Last man’s cry (Skysent LU)

15. Children of the grave (Black Sabbath cover)

16. Into the night (Skysent LU)

17.Heavy metal mania (Holocaust cover)

18.Handful of rain (Savatage cover)

19.Born to raise hell (Motorhead cover)

20. Follow me (Skysent LU)

21. Touch me (Samantha Fox cover)

 

 

Nα ζητήσουμε συγνώμη βεβαια, για την ολιγοήμερη αργοπορία της δημοσίευσης αλλά κάποια τεχνικά προβλήματα δεν μας το επέτρεψαν