Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 22:39:40

Επερχόμενες Συναυλίες

<<  Απρίλιος 2024  >>
 Δε  Τρ  Τε  Πε  Πα  Σα  Κυ 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Οι 4Bitten στο release παρτυ για το νεο τους άλμπουμ "Delirium"

 

p1000685
"4bitten"

Κυριακή βραδάκι (10/6) μετά το event για τους Lynyrd Skynyrd στο Bat City και  μια ωραία εκπομπή που ακολούθησε πήγα να δω αυτό που απο καιρό περίμενα ενα Live των "4bitten" και ειδικότερα το release party που έκαναν στο "Intrepid Fox" για την κυκλοφορία του δεύτερου album τους, 'Delirium' που κέρδισε πολλές καλές κριτικές απο πολλές χώρες.

Image 

Κυριακή βραδάκι μετά το event για τους Lynyrd Skynyrd στο Bat City και  μια ωραία εκπομπή που ακολούθησε πήγα να δω αυτό που απο καιρό περίμενα ενα Live των "4bitten" και ειδικότερα το release party που έκαναν στο "Intrepid Fox" για την κυκλοφορία του δεύτερου album τους, 'Delirium' που κέρδισε πολλές καλές κριτικές απο πολλές χώρες.
Το γκρούπ που εχει συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα της μέταλ σκηνής The Tygers Of Pan Tang , Michael Schenker Group, Dan Reed, θα περιοδεύσει και μαζί με τους UFO .

Image
Ας πάμε ομως στην βραδιά, ηταν γύρω στις 10.30 οταν η fofi παίρνει το μικρόφωνο στα χέρια και τα αυτιά του κοινού νοσταλγούν την μελωδία και την φωνή της, ενα καλωσόρισμα σε αγγλική γλώσσα κυρίως, και η metal machine band ξεκινάει το μουσικό της ταξίδι με πολλά volt ,ενέργεια, και πάλι ενέργεια, ένταση και δύναμη ανακατεμένα με περίτεχνο τρόπο και ισόποσες αναλογίες εκτοξεύονται απο τους ενισχυτές και τα μεγάγωνα με τελικούς αποδέκτες το κοινό που γεύεται την μοναδική μουσική εικόνα του γκρούπ .

Image
Το ενα riff μετά το άλλο απο τον εξαιρετικό Γιώργο να σπέρνει ηλεκτρισμό και στον πιο μακρινό απο την σκηνή παρευρισκόμενο,μαζί με μια απο τις καλύτερες σκηνικές παρουσίες, ο Ακης στο μπάσο να ορμά με δύναμη στις χορδές του και να προσφέρει την ανάλογη μουσική κινητικότητα και το απαραίτητο "δέσιμο" που χρειάζεται μια μπάντα, ενω ο Αγγελος σαν εξ ουρανού (λόγω ονόματος) γεμίζει με απίστευτη δύναμη τον χώρο με τις δονήσεις που προκαλεί απο τα drums του.

Image 

Το σκηνικό συμπληρώνει η ξυπόλητη και ισως η καλύτερη ροκ γυναικεία φωνή στην Ελλάδα η Fofi Roussos. Περισσότερα ομως δεν θα πω, ηταν χωρίς πολλά λόγια μια απο τις πιο δυναμικές μουσικές προτάσεις που παρακολούθησα εδω και πολύ καιρό.

Image

Μια μόνο παρατήρηση, δεν μας έπαιξαν encore ,γιατί βρε παλιόπαιδα?

ΜΕΛΗ.
Fofi Roussos vocals
George guitars
Akis Rooster bass
Angelo drums


Παρακάτω δείτε και video για να πάρετε μια γεύση