Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 17:21:15

ΑΛΛΕΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Eva Sakellari

 1364491098

Γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά έζησε στο Μεσολόγγι από τους πρώτους μήνες της ζωής της.Επέστρεψε στην Αθήνα για τις σπουδές της ..

Η ενασχόληση της με την μουσική αρχίζει νωρίς,
στα 8 της χρόνια, με μαθήματα κιθάρας
και τραγουδιού.
Στη συνέχεια γίνεται μέλος της χορωδίας της πόλης της..
η μουσική αποτελεί τον μεγάλο της έρωτα..

Τραγουδά soul, blues, funk, rock αλλά και hard rock διασκευές, καθώς έχει συνεργαστεί με αρκετά αθηναϊκά σχήματα, με πολλές ζωντανές εμφανίσεις σε γνωστές μουσικές σκηνές ..
(Κύτταρο, Club 22, Lazy Club, Double Trouble κ.α.)

Είχε την τύχη να συνεργαστεί κατά καιρούς με αξιόλογους μουσικούς όπως Κυπριανός Gregory, Μιχάλης Τσουκαλάς, Στέργος Βόλας, Γιάννης Σίννης, Ethan Snow (Danger Angel), Αλέξης Παπαλεξιου και Γιώργος Μπούνταλης (SoundtrucK), Βασίλης Δρακονταειδής και Άκης Ζερβός (KARMA) και πολλούς άλλους.



Στην ηχογράφηση 3 δικών της διασκευών, καθώς επίσης και στην ηχογράφηση των φωνητικών για τον ομώνυμο δίσκο των «SoundtrucK» το 2011, είχε την χαρά να συνεργαστεί με τον Γιώργο Φλωράκη (Raw Silk κ.α.)

Έχει παρουσιάσει το καινούργιο της single σε live, ακουστική μορφή στις εκπομπές του Rock Fm 96,9 με τον Γιάννη Λεουνάκη και στον Love radio 97,5 με τον Νίκο Γκαραβέλα ενώ αυτή την περίοδο είναι στο στούντιο ηχογραφώντας και νέο υλικό..

http://www.reverbnation.com/evasakellari?profile_view_source=header_icon_nav

https://www.facebook.com/www.evasakellari
http://lnk.ms/dw4yd