Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 05:59:09

ΑΛΛΕΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ

Oι "Escape"

Oι Escape ειναι μια τετραμελης thrash metal μπαντα απο την Αθηνα. Μετα απο μια σειρα αλλαγων στη συνθεση της μπαντας το line up της περιλαμβανει τους Σεραφειμ Τσαουσης/φωνητικα,ρυθμικη κιθαραΝικος Σωτηργιαννιδης/μπασοΠολυβιο Χριστοπουλο/lead κιθαρα Σεβαν Μπαρσαμιαν/ντραμς

Oι Escape ειναι μια τετραμελης thrash metal μπαντα απο την Αθηνα. Μετα απο μια σειρα αλλαγων στη συνθεση της μπαντας το line up της περιλαμβανει τους Σεραφειμ Τσαουσης/φωνητικα,ρυθμικη κιθαραΝικος Σωτηργιαννιδης/μπασοΠολυβιο Χριστοπουλο/lead κιθαρα Σεβαν Μπαρσαμιαν/ντραμς.

Απο την αρχη οι Escape ψαχναν τον δικο τους ηχο ο οποιος απεχει πολυ απο τον κλασικο ηχο των thrash metal σχηματων. Τν παρουσα στιγμη οι Escape συμμετεχουν σε οσο πιο πολλες συναυλιες μπορουν για να αποκτησουν κοινο που θα στηριζει την μπαντα στα πρωτα της βηματα και παραλληλα ηχογραφουν την πρωτη τους επισημη δουλεια που θα περιεχει 6 κομματια με τιτλο "demonize" που θα την κυκλοφορησουν δωρεαν στο διαδυκτιο και σε μαγαζια οποια θα κυκλοφορισει αρχες του 2012.

Ακουστε ενα τραγούδι τους

http://www.youtube.com/watch?v=K6FXF-ZLnx8