Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 07:18:50

ΑΛΛΕΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οι "Wild Rose"

Η πρωτότυπη ιδέα των Wild Rose συνελήφθη το 2004 απ'τον Ανδρέα Πέγιο. Στο αρχικό στάδιο του συγκροτήματος, εξ' αιτίας της αδυναμίας εύρεσης μουσικών που μπορούσαν να υποστηρίξουν το είδος, η σύνθεση δεν παρέμεινε σταθερή για μεγάλο διάστημα και πήρε πολύ χρόνο για να δημιουργηθεί ο μεστός ήχος μίας AOR μπάντας. Μετά από πρασπάθεια 2 χρόνων, και συνεχών αλλαγών στη σύνθεση, οι Wild Rose έγτασαν σε ένα βασικό line-up, το οποίο παρουσιάστηκε το 2006 με κομμάτια σε σύνθεση του Ανδρέα Πέγιου: Ανδρέας Πέγιος – Κιθάρες & δεύτερα φωνητικά, Σωτήρης Ανθόπουλος – Φωνητικά, Βαγγέλης Δόμανος – Τύμπανα, Φίλιππος Σακάλογλου – Μπάσσο, Χάρης Πάτσος - πλήκτρα & δεύτερα φωνητικά.

Πολύ σύντομα ο Σωτήρης Ανθόπουλος έφυγε απ'το συγκρότημα για να κυνηγήσει μια solo καριέρα στο τραγούδι, και το ρόλο του ανέλαβε ο  Ανδρέας Πέγιος το 2007. Ένα νέο μέλος παίρνει τη θέση του κιθαρίστα, ο Δημήτρης Φαρδής. Αυτή η σύνθεση εμφανίστηκε στο support act στο αποχαιρετηστήριο tour των Talisman (Farewell tour 2007) στο Μύλο, Θεσσαλονίκη. Την ίδια περίοδο οι Wild Rose κυκλοφόρησαν το πρώτο τους promo cd με τίτλο "It's all about love", το οποίο περιείχε το ομόνυμο κομμάτι και το "Too Late", ένα κομμάτι που αγαπήθηκε πολύ γρήγορα απ'το κοινό του AOR.

Στις αρχές του 2008, δύο μέλη φεύγουν να εκπληρώσουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις, και οι Wild Rose περνούν μία περίοδο αδράνειας, όχι όμως και ο ιδρυτής του συγκροτήματος ο οποίος συνέχισε τις συνθέσεις. Στα μέσα του 2009 επιστρέφουν τα μέλη & ολόκληρη η μπάντα με ένα demo cd, το οποίο περιείχε 10 κομμάτια: 1) That Girl, 2) Too Late, 3) It's all about Love, 4) Hold me, 5) Dream on, 6) If you still love me, 7) I don't know, 8) Goodbye, 9) Want you back, 10) Straight to my heart με κύριο συνθέτη τον Ανδρέα Πέγιο και δευτερεύων το Χάρη Πάτσo

Με την αποχώρηση του Δημήτρη Φαρδή στο τέλος του 2009, ξεκίνησε η αναζήτηση για ένα νέο τραγουδιστή, μία αναζήτηση η οποία το 2010 επέστρεψε το Σωτήρη Ανθόπουλο στους Wild Rose.  Μετά από μία τρίμηνη προετοιμασία για την επιστροφή των Wild Rose στη σκηνή (έπειτα από 3 χρόνια) και μία εβδομάδα πριν το live, O Σωτήρης Ανθόπουλος αποχωρεί και πάλι λόγω άλλων υποχρεώσεων. Οι Wild Rose, επανεμφανίζονται ως τετράδα με τον Ανδρέα Πέγιο σε διπλό ρόλο (κιθάρα και φωνητικά).

Στα μέσα του 2010, η μπάντα προσκαλεί τον Γιάννη Μπίτζιο για το ρόλο του lead κιθαρίστα, και τον Αλέξη Βερδάρη για το ρόλο του τραγουδιστή, βάζοντας τον Ανδρέα Πέγιο στη θέση της ρυθμικής κιθάρας & δεύτερα φωνητικά, μία σύνθεση που κράτησε λίγο καθώς ο Αλέξης αποχώρησε λίγο πρίν το 2011. Στις αρχές τoυ 2011, η προετοιμασία και η ευκαιρία φέρνουν το Γιώργο Μπίτζιο στη μπάντα. Ο Βαγγέλης Δόμανος αποχωρεί, οδηγώντας τη μπάντα να καθορίσει session drummers όπως ο αδερφός του, Danny Δόμανος. Τα κομμάτια των Wild Rose, έχοντας ωριμάσει μέσα απ'τις πρόβες, έχουν ηχογραφηθεί επαγγελματικά αυτή τη φορά για το πρώτο άλμπουμ με τον τίτλο "Half Past Midnight".

 Wild Rose

Link

https://www.facebook.com/wildroseaorevo