Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 09:25:40

ΑΛΛΕΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οι "Neighbours"

Image

Οι Neighbours ξεκινησαν το 2000 με τον Αλεξανδρο, το Μαριο, και καποια αλλα μελη να τζαμαρουν σε ενα μικρο στουντιο στον Πειραια.
Στην πρωτη προβα κανενας δεν ειχε επαφη με τα οργανα εκτος απο τον τοτε κιθαριστα της μπαντας που ειχε αρχισει  μερικους μηνες πριν!
Το ονομα της μπαντας "Neighbours" βγηκε μεσα απο τις προβες. Κλεινοντας τακτικα στο συνοικιακο στουντιο και λεγοντας "οι γειτονες ειμαστε",
μας εμεινε το ονομα! Το στυλ της μπαντας ηταν και ειναι παντα γυρω απο το Classic και Hard Rock των 70s & 80s.
Εγιναν δυο ερασιτεχνικα live, ενα στην Αγ. Σοφια (2004) και ενα στο Πασαλιμανι (2005). Μετα απο το δευτερο live το συγκροτημα διαλυθηκε κυριως επειδη δεν υπηρχε διαθεση εξισου απ'ολα τα μελη για να προχωρησει η μπαντα. To Δεκεμβριο του 2009 οι Neighbours βρηκαν ταυτοχρονα το νεο μπασιστα (τον Κωστα) και τον πληκτρα τους (το Γιωργο). Αμεσως φανηκε οτι το επιπεδο της μπαντας που ειχαμε στο μυαλο μας να φτιαξουμε ειχε ανεβει αρκετα. Βαζαμε κομματια στο ρεπερτοριο μας το ενα μετα το αλλο. Δοκιμαζαμε το ενα "δυσκολο" κομματι μετα το αλλο ανεβαζοντας τον πηχη.
Ενω δεναμε σα συγκροτημα μας ελειπε ενα βασικο μελος -η φωνη! Απο τον Ιανουαριο του 2010 και για εξι ατελειωτους μηνες ψαχναμε φωνη εχοντας αποφασισει να μη συμβιβαστουμε αν δε βρουμε αυτο ακριβως που θελουμε. Μετα απο πολλες ακροασεις τον Ιουνιο ηρθε στο στουντιο ο Μπιλ. Με πολλη ορεξη και φοβερη ενεργεια αρπαξε το μικροφωνο και πριν προλαβει να τελειωσει το πρωτο κομματι ολοι ξεραμε οτι ειχαμε βρει τον τραγουδιστη μας!
Το τωρινο μας σχημα βρισκεται ακομη στο ξεκινημα του και εχουμε κανει μονο λιγες εμφανισεις στο Lazy. Το φετινο χειμωνα σκοπευουμε να παιξουμε οσο περισσοτερο μπορουμε σε οσα περισσοτερα μαγαζια της Αθηνας (και οχι μονο) γινεται. Ελπιζουμε να σας δουμε σε καποια απο τις Rock βραδυες μας και να περασετε τοσο καλα οσο και εμεις!

Οι Neighbours είναι:

Βασίλης Βασιλείου - vocals
Μάριος Βαφειάδης - electric guitar
Γιώργος Καϊμάρας - keyboards
Κώστας Σαράντου - electric bass
Αλέξανδρος Δέλκος - drums