Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 11:11:14

ΑΛΛΕΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ

Oι "Fly By Wire"

Fly By Wire

flybywire_photo

  Μετά το καλοκαίρι του 2009, o Phoenix (vocals, rap) αποφάσισε να δημιουργήσει μια την πρώτη ελληνόφωνη NuMetal μπάντα. Τον αρχικό πυρήνα της μπάντας που συγκρότησε, αποτέλεσαν ο Dj Technician (turntables, samples), με τον οποίο ήταν πρώην μέλη του hip-hop group Στοιχειά, ο Bill (drums) και ο Chris (bass guitar) που παλιότερα συμμετείχαν στο hip-hop group «X-Βαβυλώνα». Όλοι μαζί είχαν ξαναβρεθεί μουσικά και σε μία ακόμα μπάντα, τους «Supernova». Έτσι ξεκίνησαν οι FlyΒyWire (FBYW),  η σύνθεση τους μεγάλωσε τον Νοέμβριο του 2009 με την προσθήκη του G-Kid (guitar) και ολοκληρώθηκε με τον ερχομό του D.B. (guitar) τον Ιούλιο του 2010.

Μέχρι στιγμής έχουν ηχογραφήσει 3 κομμάτια σε μορφή demo και αυτό τον καιρό βρίσκονται σε διαδικασία σύνθεσης και ηχογραφήσεων. Παράλληλα δεν χάνουν την ευκαιρία όποτε και να τους δοθεί να βάλουν φωτιά σε οποιαδήποτε  μουσική σκηνή ή συναυλιακό χώρο μιας και η ζωντανές εμφανίσεις είναι ένα από τα δυνατά τους σημεία.

Social Media

Facebook

http://www.facebook.com/fbywband

Twitter

http://twitter.com/FBYW

YouTube

http://www.youtube.com/user/flybywireband

Myspace

http://www.myspace.com/fbyw

JumpingFish

http://www.jumpingfish.gr/flybywire

MusicWave

http://www.musicwave.gr/flybywire/

E-mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Official Site

Under Construction