Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 21:09:18

ΑΛΛΕΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οι "Until Rain"

until-rain

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“UNTIL RAIN”

Οι Until Rain είναι μια progressive metal μπάντα με έδρα την Θεσσαλονίκη. Η ιδέα της μπάντας γεννήθηκε το 2004. Δημιουργήθηκε από τους 14χρονους Ορέστη Φίκο (Μπάσο), Λευτέρη Γερμενλή (Πλήκτρα) και Alex Hughes (Ντραμς). Σύντομα μπήκε και στην μπάντα ο Σταύρος Βουτσάς (Φωνητικά). Η μπάντα ξεκίνησε με το όνομα Delirium. Συνέχισε να τζαμάρει μέχρι το 2006 που έγινε full line – up αφού μπήκε στην μπάντα ο Θοδωρής Αμαξόπουλος (Κιθάρες). Το Σεπτέμβριο του 2006 ηχογράφησαν το πρώτο τους demo με τίτλο ‘Season IX’. Λίγους μήνες αργότερα ένα ακόμα promo demoηχογραφήθηκε με τα όνομα ‘Hopes Forever’.

Παράλληλα η μπάντα έκανε εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα. Στο τέλος του 2008 άρχισαν τις ηχογραφήσεις της πρώτης τους δισκογραφικής δουλειάς, έναν concept δίσκο ονομαζόμενο “TheReign of Dreams”. Το concept του δίσκου αφορά τα όνειρα ενώ το σενάριο θα μπορούσε να ήταν μια αληθινή και περιπετειώδης ιστορία ζωής. Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε στα FragileStudios στην Αθήνα με παραγωγό τον Βαγγέλη Γιαλαμά. Αυτήν την περίοδο ο Σταύρος Βουτσάς έφυγε από το συγκρότημα και αντικαταστάθηκε από τον Δαμιανό-Κοσμά Ρούσσο στα φωνητικά. Κάπου εδώ και η μπάντα άλλαξε το όνομα της και έγινε UNTIL RAIN.

Τον Ιούλιο του 2009 η μπάντα υπέγραψε με την Steel Gallery Records για το άλμπουμ “TheReign of Dreams’’ το οποίο ήδη κυκλοφορεί από τις 14 Σεπτέμβρη 2009.  Για πληροφορίες για το συγκρότημα επισκεφθείτε το www.myspace.com/untilrain ενώ για άμεση επικοινωνία με το συγκρότημα και για να παραγγείλετε το cd επικοινωνήστε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .