Σάββατο, 18 Μαΐου 2024, 20:17:14

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

O γιωργος οικονομου και το δικό του crowdfunding

 

 

Τι είναι το crowdfunding
Μια νέα µορφή χρηµατοδότησης που φιλοδοξεί να αλλάξει ριζικά τους όρους του οικονοµικού παιχνιδιού σε ολόκληρο τον πλανήτη. Η λέξη «crowdfunding», αποδίδεται στα ελληνικά ως «χρηµατοδότηση απότο πλήθος» ή µε τον πιο δόκιµο όρο «διαδικτυακή µικροχρηµατοδότηση» (πηγή: tovima.gr).

Το δικό μου crowdfunding
Στις αρχές του Οκτωβρίου ξεκίνησα την παραγωγή του τρίτου μου δίσκου με τίτλο «Είμαι η σκιά μου». Στο πλαίσιο της παραγωγής αποφάσισα να δημιουργήσω crowdfunding project στην ελληνική ιστοσελίδα groopio.gr, σκοπός του οποίου είναι η σύμπραξη και η συμπαραγωγή του δίσκου με το κοινό. Η χρηματοδότηση δημιουργικής ιδέας, είναι ένας τρόπος να εξελιχθούμε, είναι η φιλοσοφία και η πίστη σε αυτό που προσπαθούμε να δημιουργήσουμε και να παράγουμε.
Το project μου αφορά στη χρηματοδότηση της παραγωγής του τρίτου μου δίσκου που ούτως ή άλλως θα ολοκληρωθεί στις 31.12.13, ημερομηνία στην οποία λήγει και το project.

Για να γίνεις κι εσύ κομμάτι αυτού του δίσκου, είναι απαραίτητη η εγγραφή σου στο www.groopio.gr. Η χρηματοδότηση ολοκληρώνεται με τη χρήση τραπεζικών καρτών και με την ασφάλεια του PayPal.
Το project βρίσκεται ΕΔΩ!

Σαν όνειρο ξεκίνησε πριν από 4 χρόνια και σαν όνειρο συνεχίζει μέχρι και σήμερα.
Πάνε πολλά χρόνια από τότε που πρωτοασχολήθηκα με τη μουσική. Μεγαλώνοντας διαπίστωσα πως η μουσική είναι «μικρόβιο». Για να σωθείς από αυτό χρειάζεται περισσότερη μουσική!
Η μουσική αποτελεί το οξυγόνο στη ζωή μου. Mία αγάπη παντοτινή.
Η μουσική είναι όπως όταν κάνεις έρωτα. Τη μοιράζεσαι με κάποιον που αγαπάς.
Σας προσκαλώ λοιπόν να τη μοιραστούμε.

γιωργος οικονομου
www.giorgosoikonomou.gr