Κυριακή, 19 Μαΐου 2024, 19:22:44

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

JUMPING FISH - LIVE ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ Νότου

Τα τρία πρώτα Jumping Fish, δηλαδή ο Rous, ο Lolek και οι No Profile, ετοιμάζονται να ενώσουν τις δυνάμεις τους για μια κοινή ζωντανή εμφάνιση που θα γίνει την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου, στο πρώτο Jumping Fish concert. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.
Επιπλέον ο Rous συνεχίζει τα live του εν όψει της κυκλοφορίας του πρώτου του δίσκου, αλλά σε διαφορετικό χώρο από αυτόν που είχε ανακοινωθεί αρχικά – και με μια προσθήκη. Οι συναυλίες για την Παρασκευή 22 και 29 Ιανουαρίου μετατίθενται από το Planet Music, όπου ήταν η προγραμματισμένη διεξαγωγή τους, στο Koo Koo Club (Ιάκχου 7 Γκάζι, τηλ. 210-3450930). Μαζί με το Rous θα εμφανιστεί και ο Σταύρος Νταντούς παρέα με το συγκρότημά του, τους Los Tigainos.
 
ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ JUMPING FISH
Συνέντευξη με το Jumping Fish Ιανουαρίου, τους Travel Mind Syndrome.
Λίγο πριν τη live επιστροφή τους, οι Film μίλησαν στο Jumping Fish για τη συνεργασία τους με το Nteibint, το μέλλον τους ως γκρουπ και τα περιεχόμενα του MP3 player τους.
10 Facts About FactoryFactory Records: Τα γραφεία της θρυλικής ανοίγουν και πάλι, αυτή τη φορά ως nightclub που φιλοδοξεί να αναβιώσει τις μέρες του Hacienda.
Ακούστε το νέο single των Gorillaz εδώ και 5 χρόνια: “Stylo”.
Download τη συλλογή της Spinalonga Records με κομμάτια από τους Modrec, τους Misuse, τους Sugah Galore, τους Fingers Crossed και πολλούς άλλους.
Coming soon: Οι Black Eyed Peas.
Ανακοινώθηκε το line-up του καλύτερου ίσως φεστιβάλ στον πλανήτη, του Coachella.
Λεπτομέρειες για τα live του Richard Hawley, με support το Lumiere Brother.
Crash test: Apple iPhone vs. Google Nexus One.

 

 

Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο : 210 6844 379