Κυριακή, 19 Μαΐου 2024, 17:00:19

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Petros Van Ripper - Black Earth

        ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ

                                                                                                                 ΤΟΥΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ – ΦΙΝΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ο.Ε.

ΕΜΠΟΡΙΑ – ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ  ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ

ΤΗΛ. 210 9343980 – FAX: 2109374171

       Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

                        Petros Van Ripper - Black Earth

 

cover_van_riper

Ο Petros Van Ripper μας παρουσιάζει την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο Black Earth. Αν και ο τίτλος είναι αγγλικός ο στίχος στο δίσκο είναι ελληνικός. Το Black Earth κινείται ανάμεσα στο κλασσικό ροκ και heavy metal με στοιχεία από την έντεχνη ελληνική αλλά και κέλτικη μουσική, έως και το αμερικάνικο college punk.

Ένα πολύ ενδιαφέρον κράμα μουσικών επιλογών και ακουσμάτων που καταπλήσσει τον ακροατή με την αφαιρετική αλλά καυστική πολλές φορές στιχομυθία του Πέτρου Van Ripper.

Πρωτότυπες ενορχηστρώσεις, με δεξιοτεχνικές ερμηνείες και δυνατή παραγωγή συνθέτουν τη νέα, ιδιαίτερη αυτή μουσική πρόταση.

 

 

ΤΟ ΛΑΘΟΣOFFICAL VIDEO CLIP

       

 

 

  http://www.myspace.com/vanrippermusic

 

  http://el-gr.facebook.com/petros.vanripper

 

 

 

Διανομή Μουσικό Ταχυδρομείο

Υπεύθυνοι δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας:

Μάριαν Νικολάου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Σταμάτης Χατζηχριστοφής Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

www.musicpost.gr / www.myspace.com/mousikotaxidromio