Κυριακή, 19 Μαΐου 2024, 18:30:15

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Για τα 7 ΧΡΟΝΙΑ ROCKPAGES.GR ενα μεγάλο πάρτυ με Dj set και LIve Spitfire & Delivers

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

flyer-a6online

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7 ΧΡΟΝΙΑ ROCKPAGES.GR

Spitfire & Delivers (Live)

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

ΑΝ Club

 

Το Rockpages.gr συμπληρώνει επτά χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης παρουσίας στον χώρο της μουσικής και το γιορτάζει με ένα πάρτυ!

Από το 2003 το Rockpages.gr  προσφέρει το πλούσιο περιεχόμενό του σε δυο γλώσσες, Ελληνικά και Αγγλικά, έχοντας αποκτήσει φίλους και φανατικούς αναγνώστες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η συντακτική ομάδα του Rockpages.gr έχει στο ενεργητικό της πάρα πολλές αποκλειστικές συνεντεύξεις με πολύ σπουδαία ονόματα του rock και του metal, ενώ ενημερώνει έγκαιρα και έγκυρα για όλα τα δρώμενα στον Ελληνικό και το διεθνή χώρο.

Με αφορμή την έβδομη επέτειό του, το Rockpages.gr διοργανώνει ένα event, όπως αρμόζει στην περίσταση:  με ζωντανή εμφάνιση από δυο σπουδαία Ελληνικά συγκροτήματα. Σαν headliners της βραδιάς εμφανίζονται οι θρυλικοί και ιστορικοί Spitfire! Με ένα άλμπουμ-επιστροφή (Die Fighting) και δυο μεγάλες συναυλίες στο ενεργητικό τους φέτος το καλοκαίρι οι Spitfire επιστρέφουν δυναμικά και θέλουν να ξεκινήσουν την καινούρια χρονιά με ένα σούπερ Live! Την εμφάνιση των Spitfire θα προετοιμάσει το πιο σκληρά εργαζόμενο Ελληνικό γκρουπ, με πάνω από 50 ζωντανές εμφανίσεις κάθε χρόνο, οι Delivers. Με δικό τους υλικό, αλλά και πολλές διασκευές αποτελούν ένα από τα καλύτερα συγκροτήματα στην χώρα, με πολύ καλές κριτικές και θετικά σχόλια από το εκάστοτε ακροατήριο τους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:

20:00 Ανοίγουν οι πόρτες

20:01 DJ Set

20: 45 Delivers

21:15 DJ Set

21: 35 Spitfire

Είσοδος: 12 Ευρώ

ΑΝ Club, Σολωμού 13-15