Κυριακή, 19 Μαΐου 2024, 18:50:23

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΓΥΑΛΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ / Μια ήσυχη ζωή

ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ

                                                                                                           ΤΟΥΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ – ΦΙΝΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ο.Ε.

ΕΜΠΟΡΙΑ – ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ  ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ

ΤΗΛ. 210 9343980 – FAX: 2109374171

       Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΓΥΑΛΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ / Μια ήσυχη ζωή

 

 

 

 

 

Το Μουσικό ταχυδρομείο και η "NO LABEL"σας παρουσιάζουν

το CD ΓΥΑΛΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ - ΜΙΑ ΗΣΥΧΗ ΖΩΗ.

Σήμερα οι «ΓΥΑΛΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ», είναι ένα μίγμα ηλικιών, προσωπικοτήτων, μουσικών ακουσμάτων και ιδεών που -ευτυχώς- λειτουργεί με δημιουργικό τρόπο, συνθέτοντας μουσικά κομμάτια σε ύφος pop-rock με ελληνικό στίχο και διασκευάζοντας επιλογές από την ελληνική και διεθνή σκηνή. Μετά από μια πολυετή διαδρομή και συναυλίες σε μέρη όπως το ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ, το θρυλικό ΚΥΤΤΑΡΟ, αλλά και μουσικές σκηνές σε όλη την Ελλάδα, έφτασε η ώρα για την πρώτη «γυάλινη» δισκογραφική δουλειά που κυκλοφορεί τον Οκτώβρη του 2009 με τίτλο «Μια ήσυχη ζωή»,  έχοντας ως ξεχωριστή πινελιά τη συμμετοχή του γνωστού στιχουργού Γιάννη Καλπούζου σε δύο τραγούδια.

«Για τον κάθε ένα από εμάς ο Γυάλινος Κόσμος σημαίνει κάτι διαφορετικό, για όλους όμως είναι τρόπος ζωής και έκφρασης, τόσο μέσα από τη μουσική, όσο και μέσα από την ιδιαίτερη κουλτούρα που ξεδιπλώνεται σε κάθε συνάντησή μας».

Οι  ΓΥΑΛΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ  είναι :  Παύλος Ρεμπής - φωνητικά,  Τάσος Σδρένιας - κιθάρα,  Μίμης Παππούς - μπάσο, Τάσος Ψυχογυιόπουλος - πλήκτρα, Μάνος  Ψυχογυιόπουλος - τύμπανα. Σήμερα στα τύμπανα βρίσκεται ο Βασίλης Κούκουτσας και στο μπάσο ο Βασίλης Τσιμιδάκης.

 

ΟΙ ΓΥΑΛΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ "ACTIOAID" - 1 EURO ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ CD ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ACTIOAID HELLAS.

Διανομή Μουσικό Ταχυδρομείο

Υπεύθυνοι δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας:

Μάριαν Νικολάου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σταμάτης Χατζηχριστοφής Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

www.musicpost.gr / www.myspace.com/mousikotaxidromio

 

  ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΟΥΡΑΝΟ (VIDEO CLIP)

  http://www.myspace.com/gialinoskosmosband

  http://www.facebook.com/pages/GYALINOS-KOSMOS/10370809173